Locuri de munca pentru necalificati in Italia

0
1693
Locuri de munca pentru necalificati in Italia

Locuri de munca pentru necalificati in Italia. Foarte multe companii din Europa oferă locuri de muncă pentru români necalificaţi, în special în domeniul hotelier, în construcţii sau pentru îngrijire bătrâni.

Locuri de munca pentru necalificati in Italia – idei la indemana

Patroni de supermarket-uri angajeaza personal (barbati, femei si cupluri)cu varste intre 18 si 58 de ani pentru etichetat si aranjat marfa in depozite pentru Germania , Italia si Cehia pe un salariu de la 1400 la 1600 de euro.

Se pleaca cu contract legal prin fortele de munca din strainatate. Se ofera cazare,3 mese /zi sau diurna lunara de 300 de euro , alocatie pentru copii miori si asigurare medicala in caz de accident la locul de munca pe toata perioada contractarii care se poate face prin intermediul nostru de la 2 la 6 luni cu posibilitate de prelungire.

Locuri de munca pentru necalificati in Italia – atat femei, cat si barbati

Pentru Italia se caută femei şi bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani, necalificaţi, pentru hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, pensiuni ca barman, ospătar, ajutor de ospătar, camerist sau pentru spălat de vase. Salariul net porneşte de la 650 de euro pentru cei fără experienţă, plus bacşiş.

Locuri de munca pentru necalificati in Italia – ca

Programul de muncă este de 10 ore pe zi. Cazarea şi masa sunt asigurate de angajator, se cere cunoaşterea limbii italiene la nivel mediu sau avansat pentru ospătari sau barmani. De asemenea, pe tjobs.ro sunt mai multe anunţuri de angajare pentru personal necalificat în agricultură, bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 18 şi 48 de ani. Salariul este de 25-30 de euro pentru opt ore lucrate.

Locuri de munca pentru necalificati in Italia – candidatul ideal

Candidatul ideal

Cerinte post

– buna cunoastere a limbii italiene;

– experienta relevanta in operare calculator (pachetul MsOffice);

– abilitati de comunicare, relationare, organizare si planificare;

– abilitate de invatare rapida;

– orientare catre rezultate;

– flexibilitate, adaptabilitate;

– studiile superioare tehnice reprezinta un avantaj;

– experienta in relationarea cu clientii.

Locuri de munca pentru necalificati in Italia

Descrierea jobului

Responsabilitati

Asigura asistenta comerciala si tehnica competenta in alegerea variantei optime din gama de produse oferite de catre companie in raport cu necesitatile clientilor;

Realizeaza oferte comerciale/calculatii de pret, impreuna cu anexele lor (fisa de masuratori) pentru partenerii externi;

Incheie contracte de vanzare-cumparare cu partenerii externi si mentine legatura cu acestia pe toata perioada derularii contractului;

Locuri de munca pentru necalificati in Italia

Preia eventualele reclamatii si faciliteaza rezolvarea lor cat mai rapida;

Activitatea se desfasoara la sediul societatii, din Pielesti.

Beneficii
Pachet salarial motivant si dinamic;

O oportunitate unica: construirea unei cariere in cadrul unei companii locale mari si dinamice, in crestere continua, care se adreseaza atat pietei nationale, dar si principalelor piete vest europene;

Locuri de munca pentru necalificati in Italia

Lucrul in cadrul unei echipe tinere, numeroase si orientate spre performanta;

Imbunatatirea rapida a cunostintelor de limbi straine datorita contactului zilnic cu un numar semnificativ de parteneri externi.

Aici ai mai multe job-uri disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.