Programe TV romanesti gratis online. Urmareste din strainatate emisiunile de acasa

Daca va aflati departe de casa si doriti sa urmariti programe TV romanesti gratis online, iata cum puteti sa o faceti. Tot ce va trebuie este o conexiune la internet si un computer sau o tableta cu sistem de operare Windows.

0
33817

Daca va aflati departe de casa si doriti sa urmariti programe TV romanesti gratis online, iata cum puteti sa o faceti. Tot ce va trebuie este o conexiune la internet si un computer sau o tableta cu sistem de operare Windows.
Programele TV pot fi urmarite in general in Internet Explorer, iar in unele cazuri e necesara instalarea unor plugin-uri care sa va permita instalarea unui player prin care se va reda continutul programului TV dorit.
Instalarea unor astfel de playere (Sopcast, VLC) este foarte simpla si o puteti face chiar dumneavostra, urmand indicatiile date de fiecare site in parte.
Plugin-ul Sopcast care va permite accesul la toate programele TV din Romania poate fi descarcat de AICI.
Sopcast este un plug-in cu ajutorul caruia puteti vedea online posturi de televiziune. Este un soft care odata instalat pe laptop, calculator, tableta sau smartphone (doar suport Android) va ofera posibilitatea de a viziona online posturi de televiziune cu conditia de a avea acces la o conexiune de internet.
Mai multe puteti vedea aici.

https://sopcast.ro.softonic.com/

Programe TV romanesti gratis online

Urmatoarele programe de televiziune pot fi urmarite online direct de pe site-ul lor si nu necesita instalarea vreunul plugin sau alte aplicatii.

ANTENA 3  https://live.antena3.ro/
AGRO TV  https://www.agro-tv.ro/live/
B1 http://www.b1.ro/live.php
DIGI24  http://www.digi24.ro/live/digi24
REALITATEA TV  http://webtv.realitatea.net/live
ROMANIA TV  https://www.romaniatv.net/live
STIRILE PROTV  http://live.stirileprotv.ro/
TELE M http://www.telenet-live.com/2012/02/tele-m-iasi.html
TRINITAS TV  http://trinitas.tv/live/
TVR INTERNATIONAL  http://tvri.tvr.ro/filme/live_18813.html

Programe TV romanesti gratis online

Pe urmatoarele site-uri puteti urmari o varietate mare de programe TV romanesti. Pe langa canalele generaliste sau de stiri puteti urmari filme, documentare sua muzica pe Discovery, AXN, HBO sau Disney Channel.

TV Android – puteti urmari majoritatea posturilor TV din Romania. Aveti nevoie de sistemul de operare Windows si instalarea plugin-ului Sopcast.

TV Online – puteti urmari majoritatea posturilor TV din Romania. Functioneaza cel mai bine in Internet Explorer, unde conexiunea este mult mai buna.

Canale Romanesti Online – puteti urmari majoritatea posturilor TV din Romania. Nu necesita instalarea niciunei aplicatii si se poate urmari doar cu Internet Explorer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.