Salariul la McDonald’s in SUA. Cati bani poti castiga in fast food in SUA

Salariul la McDonald's in SUA. Cati bani poti castiga in fast food in SUA. Franciza McDonald's a luat nastere in Statele Unite ale Americii, iar primul restaurant McDonald's a fost deschis in anul 1940.

0
3852

Franciza McDonald’s a luat nastere in Statele Unite ale Americii, iar primul restaurant McDonald’s a fost deschis in anul 1940. Introducerea „Sistemului de Servire Rapida” în 1984 stabilea principiile restaurantelor fast food.
In prezent, lantul de restaurante McDonald’s din Statele Unite include aproximativ 14.000 de restaurante.

Salariul la McDonald’s in SUA. Cati bani poti castiga in fast food in SUA

Salariul mediu al slujbelor oferite de McDonald’s este de 8.42 $ pe ora, potrivit ultimelor statistici actualizate la data de 29 octombrie 2017.
Angajatorii lantulurilor de restaurante McDonald’s fac in permanenta angajari. In urma cu cativa ani, grupul fast food renumit la nivel mondial si-a propus ca doar int-o singura zi sa angajeze 50.000 de persoane in restaurantele din Statele Unite.
Cele 50.000 de locuri de munca includeau posturi cu norma intreaga, dar si cu norma redusa, urmand ca personalul din SUA sa ajunga la 700.000.

Salariul la McDonald’s in SUA. Cati bani poti castiga in fast food in SUA

Ofertele de munca pentru restaurantele McDonald’s din Statele Unite sunt mereu active pe piata, insa angajatii se plang de conditii aspre de munca.
In anul 2016, angajatii din domeniul fast-food din Statele Unite ale Amercii au iesit in strada sa protesteze si sa se planga de conditiile grele de munca si banii putini. Angajatii au cerut guvernului Statelor Unite ale Americii ca toti cei din domeniul fast food sa fie platiti cu 15$ pe ora.
O angajata care a lucrat vreme de 18 ani in domeniul fast-food a marturisit ca desi lucreaza de ani de zile intr-un restaurant McDonald’s, salariul incasat la sfarsit de luna nu ii permite, in mod paradoxal, sa manance la McDonald’s.
Angajata in varsta de 40 de ani plateste din salariul ei benzina, curentul electric si restul cheltuielilor familiei. Familia primeste ajutoare pentru mancare în valoare de 345 de dolari pe saptamana și face cumparaturi la supermarket o data la luna.Femeia isi aduce pachetel la munca in fiecare zi. „Muncesc la McDonald’s, dar nu-mi permit sa mananc acolo. E o nebunie”, se plange femeia, potrivit realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.