Salariul la McDonald’s in Italia. Cat poti castiga in fast-food in Italia

Salariul la McDonald's in Italia. Cat poti castiga in fast-food in Italia. Romanii formeaza cea mai mare comunitate de imigranti din Italia, iar printre joburile cele mai populare se numara in constructii, ingrijire la domiciliu, agricultura sau sofer.

0
1687

Romanii formeaza cea mai mare comunitate de imigranti din Italia, iar printre joburile cele mai populare se numara cele in constructii, ingrijire la domiciliu, agricultura sau joburile de sofer.
Ca angajat la McDonald’s, franciza din Italia isi plateste cu mai putin de 10 euro pe ora angajatii, dupa cum urmeaza:

Salariul la McDonald’s in Italia. Cat poti castiga in fast-food in Italia

Un casier care lucreaza la McDonald’s castiga intre 290-311 euro pe luna, in timp ce postul de Crew Member ajunge pana la 1300 de euro.
Si in Italia, salariile cresc odata cu avansarea la locul de munca si obtinerea unui post superior.
In general, la McDonald’s Italia se angajeaza tineri aflati la inceput de experienta in campul muncii si care vor sa castige extra bani de buzunar.
Din acest motiv, McDonald’s Italia a lansat un program de lucru special pentru studenti, care sa ii ajute sa castige bani muncind, dar si sa mearga la cursuri.

Salariul la McDonald’s in Italia. Cat poti castiga in fast-food in Italia

Programul Benvenuti Studenti

Programul Benvenuti Studenti promite ca in fiecare an 10.000 de studenti dornici sa isi gaseasca un loc de munca vor avea acces la restaurantele MCDonald’s, in vederea angajarii.
Pogramul este atent gandit, astfel incat sa se muleze pe programul studentilor si prioritatile scolare.

Trainerii le vor asigura studentilor toate informatiile necesare de care au nevoie si ii vor supraveghea indeaproape pe toata durata activitatiilor in localul fast-food.
Restaurantele noastre, un loc deja cunoscut si frecventat de catre tineri, in timpul lor liber, vor deveni, prin intermediul acestui proiect si un loc in care sa dobandeasca experienta necesara in campul muncii, indiferent de domeniul pe care au ales sa il studieze”, spun managerii resturantului pe site-ul oficial din Italia.

CV-urile in vederea angajarii pot fi trimise direct pe site-ul mcdonalds.it, la rubrica CV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.