Locuri de muncă în Belgia. Cât câștigă un grădinar în Flandra

0
640
Locuri de muncă în Belgia FOTO: photoAC/Pixabay.com
Locuri de muncă în Belgia FOTO: photoAC/Pixabay.com

O firmă belgiană caută în România un grădinar. Cei interesați de locuri de muncă în Belgia se pot adresa agențiilor județene de ocuparea forței de muncă de care aparțin.

Locul de muncă este în regiunea Flandra. „Pentru început veți ajuta la întinderea covoarelor de iarbă, semănatul ierbii, plivirea buruienilor, cosirea ierbii, curățarea și fertilizarea grădinii. În timp toate sarcinile privind administrarea grădinii vor intra în responsabilitatea dumneavoastră astfel încât să puteți avea grijă în mod independent de întreținerea acesteia. Veți fi, de asemenea, responsabil pentru tăierea gardurilor vii”, se arată în descrierea locului de muncă.

Cei interesați de aceste locuri de muncă în Belgia trebuie să aibă „calificare sau echivalent prin experiență minim 2 ani”. Se cere „motivare și bună dispoziție în privința desfășurării activității, dornic de a învăța lucruri noi, cu interes pentru a desfășura o activitate de calificare, persoană de încredere, lucrător în echipă, dar și în mod independent și responsabil”. De asemenea, e un avantaj dacă aveți și permis de conducere categoria B.

Locuri de muncă în Belgia. Care este salariul

Salariul este de 13 euro brut pe oră. Printre beneficii se numără faptul că primiți o alocație anuală de 250 de euro, indemnizație pentru biciclete, dacă alegeți să mergeți cu mijloc de transport pe două roți. Se promite o atmosferă de lucru pozitivă, salarizare corectă în funcție de experiența și competențe, parc de mașini modern, zi liberă sâmbăta și posibilitatea de a face cursuri gratuite.

Contractul de muncă inițial este pentru 6 luni și apoi se face o prelungire pe perioadă ndeterminată și cu normă întreagă. Cererile de angajare se așteaptă până pe 4 aprilie 2020.

Angajatorul roagă să aplice doar persoanele care corespund tuturor cerințelor enunțate de acestă în ofertă. Se transmite CV în limba engleză menționând în titlul email-ului „GARDENER” la următoarele adrese de email: info@tuinenjardino.be și alina.ciorchelia@bc.anofm.ro. Doar persoanele selectate vor fi contactate. Mai multe detalii puteți găsi aici și la agenția județeană de ocuparea forței de muncă de care aparțineți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.