Cele mai frumoase plaje/statiuni/resorturi din Cipru

Cele mai frumoase plaje/statiuni/resorturi din Cipru atrag anual mii de turisti. In ultimii ani, Cipru a devenit una din destinatiile favorite de vacanta.

0
2386

Cele mai frumoase plaje/statiuni/resorturi din Cipru atrag anual mii de turisti. In ultimii ani, Cipru a devenit una din destinatiile favorite de vacanta, datorita peisajelor deosebite, apei limpede si nisipurile fine.

Cele mai frumoase plaje/statiuni/resorturi din Cipru: Ayia Napa

Ayia Napa este cea mai cunoscuta statiune din Cipru. Situata la 60 de km de Larnaca si 11 km de regiunea Protaras, aici veti gasi foarte multe resorturi.
Statiunea a fost comparata de multe ori cu Ibiza, datorita vietii de noapte active. Aici, turistii au multe optiuni cand vine vorba de restaurante, cafele, cluburi sau locuri de joaca.

Cele mai frumoase plaje/statiuni/resorturi din Cipru: Kastella

Desi ceva mai mica, plaja Kastella este ideala pentru cei ce doresc un concediu mai linistit. Apele sunt calme, nisipul fin, inchis la culoarea. Daca doriti mai multa aventura, tot in Kastella veti gasi siun centru de scufundari si de scuba diving.

Cele mai frumoase plaje/statiuni/resorturi din Cipru: Nissi Beach

Daca ati alea Ayia Napa, puteti face o vizita si in Nissi Beach. Aflate la mica distanta unele de celelalte, in Nissi veti gasi un altfel de peisaj, inconjurat de vegetatie luxurianta. Nissi Beach este una din putinele plaje din Cipru, unde pasionatii de adrenalina pot incerca bungee jumping.

Cele mai frumoase plaje/statiuni/resorturi din Cipru: Alagadi

Plaja Alagadi se afla in zona Cipru de Nord si este una din cele mai cautate de catre turisti. Plaja Alagadi este foarte intinsa si este renumite si pentru broastele testoase care isi depun ouale in timpul verii.

Cele mai frumoase plaje/statiuni/resorturi din Cipru: Aphrodite’s Rock

Aphrodite’r Rock este o statiune cu totul aparte. Desi intrarea in apa este ceva mai periculoasa, din cauza stancilor, locul este inconjurat de legende.
Aici este locul despre care se spune ca a facut prima baie in mare Afrodita, in momentul in care a fost creata, in apele marii. Se spune ca turistii care vor inota in jurul stancilor maiestuoase vor face cele mai frumoase fete din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.