Doi români spun că au căzut victime ale Brexitului

0
502
FOTO: Arhivă personală
FOTO: Arhivă personală

Doi soți români care au o mică companie de taximetrie s-au trezit cu mașina vandalizată. Soții Dragoș și Mirabela Robatzchi locuiesc de patru ani în Helston și au împreună firma Hallis Cab Agency, potrivit Cornwall Live.

Zilele trecute s-au trezit cu cauciucurile de la mașină taiate, iar pe autoturism au fost aruncate fecale de câine. „Suntem agenți de transport pentru Consiliul Cornwall, transportăm la școală copii cu dizabilități și dacă nu suntem la timp la adrese pierdem contractele, veniturile și aproape tot. Muncim din greu pentru ceea ce avem și trăim o viață decentă cu cei doi copii ai noștri”, a spus Mirabela, pentru sursa citată.

Dragoș a crezut inițial că e vorba despre un accident pentru că merg mult pe drumuri proaste. „Concurența în Helston este foarte mare, există prea multe taxiuri, dar mâine (n.r. vineri, 31 ianuarie) este Brexit, deci există și foarte multă ură”, a spus Dragoș Robatzchi.

Cei doi spun că muncesc din greu în fiecare zi, nu încalcă legea, își plătesc impozitele și încearcă să ajute oamenii și nu merită acest tratament.

Dragoș spune că a fost agresat de două ori de când este în Cornwall, însă incidentele au fost în urmă cu mai mulți ani și până la Brexit nu a mai avut probleme.

„Este ca o bombă cu ceas, iar astfel de incidente se întâmplă în toată țara. Nu mă exprim eu cu privire la Brexit, pentru că nu am ce să spun, însă noi avem o firmă, angajăm oameni, este o situație diferită”, a mai adăugat românul.

Cei doi soți spun că vor continua să își facă treaba și nu vor lăsa acest incident să îi descurajeze: „Noi creăm locuri de muncă și nu luăm afacerile altor companii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.