Locuri de muncă în Spania. Cât câștigă un faianțar și un agricultor

0
703
FOTO: jarmoluk/Pixabay.com
FOTO: jarmoluk/Pixabay.com

O companie din Spania caută în România 8 meseriași care se pricep la montarea de pavele, faianță, gresie din piatră sau ceramică. Locurile de muncă sunt în Barcelona.

Angajații trebuie să știe limba spaniolă mediu (citit și vorbit) sau engleză minim (citit și vorbit). Cei interesați de aceste locuri de muncă în Spania mai trebuie să știe că salariul lunar este cuprins între 1.500 și 2.000 de euro. Durata contractului este de minim 6 luni.

Cei interesați de aceste locuri de muncă în Spania trebuie să se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, la agentul EURES.

Locuri de muncă în Spania. Oferte și în agricultură

O altă companie spaniolă este în căutare în România de 200 de muncitori în agricultură. Cei care se vor angaja trebuie să se ocupe de recoltarea fructelor precum zmeură, mure, afine și căpșuni. Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.

Nu se solicită experiență și nici cunoașterea unei limbi străine. Salariul este de 42,02 euro brut pe zi. Orele suplimentare se plătesc cu 8,32 de euro.

Se oferă cazare gratuită și transport gratuit România – Spania și retur. Contractul începe în martie 2020 și se încheie în iunie 2020. Termenul limită pentru aplicare la aceste locuri de muncă este 1 martie.

Tot în agricultură mai este o ofertă pentru cei care caută locuri de muncă în Spania. Se caută 300 de angajați pentru cules de afine, mure, zmeură și căpșuni. Se acceptă și 75 de cupluri.

„Plata se face pe card. Salariu brut 42.90 euro/zi (net 39.33euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0.70 euro cenți/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă,un bonus de 0.80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/ora.

Cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1.73 euro/zi. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este plătită de muncitor”, scrie în anunțul de angajare.

Contractul începe în martie și poate fi pe 3 luni, 6 luni sau 9 luni. Mai multe detalii găsiți – AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.