Salarii la Lidl in Germania

Lidl este una din cele mai de succes francize de pe piata de consum germana. Iata care este cifra de salarii la Lidl in Germania, supermarketul cu cea mai mare crestere, potrivit ultimelor statistici.

0
2710

Lidl este una din cele mai de succes francize de pe piata de consum germana. Iata care este cifra de salarii la Lidl in Germania, supermarketul cu cea mai mare crestere, potrivit ultimelor statistici.
Supermarketurile Lidl s-au raspand pe teritoriul Germaniei inca din anii ’80, iar incepand cu anii’90 s-au extins si la nivel international.
Pe langa dezvoltarea de succes, reprezentantii Lidl se pot lauda si cu unele din cele mai mari salarii din ratail.

Salarii la Lidl in Germania
In Germania, un angajat Lidl care lucreaza la casa de marcat, incaseaza la sfarsitul lunii 1282 euro, potrivit glassdoor.com.
In general, salariile sunt mai mari in marile orase precum Berlin, Frankfurt, Koln, Hamburg sau Munchen. Salariile scad in orasele mai mici.

Prin comparatie cu aceste salarii la Lidl in Germania, un angajat Lidl in Romania are un venit mediu de cel putin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net). Aceasta suma include si bonurile de masa. Un lucrator comercial sau un lucrator din depozitele Lidl poate ajun­ge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu ti­chete de masa incluse.

Potrivit datelor furnizate de ZF.ro, grupul german Lidl plateste printre cele mai mari salarii din retailul alimentar autohton. Nemtii au fost mereu printre cei mai deschisi in ceea ce priveşte salariile minime sau medii din companie.

De asemenea, Lidl remunereaza fiecare minut lucrat (peste program – n.red.) si ofera progresiv cresteri salariale si zile de concediu aditionale. Astfel, in primul an calendaristic un salariat are 21 de zile de concediu, in cel de-al doilea ajunge la 23 de zile, iar in cel de-al treilea la 25.

Mai mult, anterior oficialii Lidl spuneau cq un vanzator al unui magazin al lantului din Bucuresti castiga cu pana la 30% mai mult decat un angajat pe aceeasi pozitie intr-un mic oras de provicie.

In Romania, retailer-ul german are aproximativ 4.000 de angajati. Lidl ofera un pachet salarial in trepte. Prin urmare, in primii trei ani de activitate in companie, salariul creste in fiecare an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.