Roman de 22 de ani , gasit mort la Verona. Familia are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului

Cazul unui roman de 22 de ani, gasit mort la Verona, a pus in alerta autoritatile din Italia.

0
2675

Cazul unui roman de 22 de ani, gasit mort la Verona, a pus in alerta autoritatile din Italia. O ancheta a fost deschisa la scurt timp dupa descoperirea facuta, iar primele indicii duc catre ipoteza unei sinucideri.

Roman de 22 de ani , gasit mort la Verona. Trupul neinsufletit se afla la marginea unei paduri

Trupul neinsufletit al constanteanului Gabriel Costin Mingea a fost descoperit, miercuri, 27 septembrie, la marginea unei paduri aflata la cativa kilometri de Verona. Descoperirea a fost facuta de un trecator, care a observat trupul fara suflare al baiatului. Imediat au fost alertate autoritatile, iar carabinieri s-au deplasat la fata locului cu un echipaj.
Deocamdata nu se cunosc motivele pentru care acest roman de 22 de ani, gasit mort la Verona, si-ar fi pus capat zilelor. Apropiatii au declarat presei ca baiatul plecase la Verona dupa iubita lui.
Autoritatile au contactat rudele constanteanului, din Romania, si au anuntat decesul.

Roman de 22 de ani, gasit mort la Verona. Familia nu are bani sa aduca trupul baiatului acasa

Familia a facut apel catre toti cei care i-ar putea ajuta sa-l aduca pe Gabriel acasa. Repatrierea trupului costa aproximativ 3000 de euro, suma mult prea mare pentru posibilitatile parintilor.
Toti cei care doresc sa ajute pot contribui cu orice suma de bani in contul BRD RO35BRDE140SV63142241400 pe numele Mingea Bogdan – Marian (fratele victimei).

„Gabriel Costin Mingea este numele prietenului nostru de 22 de ani care a plecat in Verona cu iubita lui si a ajuns sa-si gaseasca sfârsitul,miercuri seara, intr-o padure de lânga oras.Mama lui a fost sunata pe 27 septembrie de catre politistii italieni, fiind anuntata ca baiatul ei cel mare, Gabi a fost gasit de catre un trecator, fara suflare, intr-o padure la doar cativa km de orasul Verona.
Familia insa nu are destui bani pentru repatrierea lui deoarece aceasta costa in jur de 3000 de euro. Asa ca noi, toti cei apropiati lui, ne-am gandit sa facem ceva pentru a-l aduce pe Gabi acasa. Oricine vrea sa ajute cu orice fel de suma de bani,o poate face la Oricare BRD, Mingea Bogdan-Marian este fratele baiatului, iar numarul contului este RO35BRDE140SV63142241400. In aceasta situatie fiecare leu conteaza, deci hai sa fim oameni si sa fim alaturi de familia lui in momentele aceastea grele”, este anuntul publicat pe retelele de socializare de catre apropiatii familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.