O „badanta” romanca din Italia si batrana pe care o ingrijea, accident grav. Femeia de 90 de ani a murit

O "badanta" romanca din Italia si batrana pe care o ingrijea, accident grav in timp ce traversau strada. Accidentul s-a produs vineri dupa amiaza, zona Via Giolitti din Pesaro, provincia italiana Marche.

0
2005

O „badanta” romanca din Italia si batrana pe care o ingrijea, accident grav, in timp ce traversau strada. Accidentul s-a produs vineri dupa amiaza, in zona Via Giolitti din Pesaro, provincia italiana Marche.
Potrivit rotalianul.com, romanca se pregatea sa traverseze strada, impreuna cu batrana de 90 de ani de care avea grija. In timp ce impingea caruciorul in care se afla batrana, o masina le-a lovit din plin pe cele doua femei.

O „badanta” romanca din Italia si batrana pe care o ingrijea, accident grav. Una din victime a murit

Publicatia italiana ilrestodelcarlino.it a anuntat, sambata, decesul batranei care se afla in grija romancei. Maria Flenghi, o femeie in varsta de 90 de ani, a murit in urma loviturii de masina. Decesul a fost pronuntat cateva ore mai tarziu, la spital. Batrana se bucura de plimbare, la orele amiezii, atunci cand un autoturism le-a lovit pe cele doua.
Din primele reconstituiri facute de autoritatile orasului Pesaro, se pare ca ingrijitoarea romanca a traversat neregulamentar strada, nu departe de benzile pietonale. Accidentul a avut loc in apropierea unei intersectii iar soferul nu a putut sa franeze la timp.
Batrana in varsta de 90 de ani a murit la scurt timp dupa ce a fost transportata la spitalul „San Salvatore”, din oras.

O „badanta” romanca din Italia si batrana pe care o ingrijea, accident grav. Cum se simte romanca?

Identitatea romancei angajata in Peninsula sa aiba grija de batrana Maria Flenghi nu a fost facuta publica pana la ora redactarii stirii. Femeia, in varsta de 29 de ani, a intrat in stare de soc, in urma accidentului. Tanara a suferit cateva rani, nu foarte grave, in special la nivelul fetei.
Romanca a fost si ea transportata la spital, iar medicii considera ca se va vindeca in doar cateva zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.