Cele mai frumoase plaje/ statiuni/ resorturi din Egipt

Cele mai frumoase plaje/ statiuni/ resorturi din Egipt. Indiferent de locatia pe care o alegeti, Egiptul este o tara cu o frumusete mistica aparte si bogatii culturale la tot pasul.

0
4116

Indiferent de locatia pe care o alegeti, Egiptul este o tara cu o frumusete mistica aparte si bogatii culturale la tot pasul. Pe langa monumentele vechilor civilizatii, piramide si legendele pline de mister, va puteti relaxa si pe plajele intinse si linistite, cu deschidere la Marea Rosie si Marea Mediterana.

Cele mai frumoase plaje/ statiuni/ resorturi din Egipt: Hurghada

Hurghada este un oras cu peste 200 de hoteluri, zone comerciale in plina expansiune si viata de noapte vibranta. Plasat pe malul Marii Rosii, orasul este al doilea cel mai mare din Egipt, fiind un important centru turistic al regiunii.
Plaja cu nisipuri aurii, apa turcoaz si centrele comerciale din zona, au facut din aceasta zona una din preferatele turistilor, atunci cand vine vorba de relaxare.

Cele mai frumoase plaje/ statiuni/ resorturi din Egipt: Dahab

Candva un simplu sat pescaresc, Dahab s-a transformat astazi intr-una din cele mai bune destinatii pentru scufundari. Dezvoltatorii locali au mizat in special pe posibilitatile date de apropierea de mare si de unele zone ale acesteia perfecte pentru practicarea diverselor sporturi de apa si in special pentru a face scufundari. Daca plecati cu familia la drum sau sunteti in cautare de aventura, Dahab este locul potrivit!

Cele mai frumoase plaje/ statiuni/ resorturi din Egipt: Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh este o zona cu adevarat cosmopolita. Frumusetea acestui paradis al Egiptului a atras atentia turistilor din intreaga lume, dar si a investitorilor care au creat locatii luxoase si pline de relaxare.
Cu deschidere la Marea Rosie, turistii care vin aici au siguranta ca vor avea parte de servicii de cea mai inalta calitate.

Cele mai frumoase plaje/ statiuni/ resorturi din Egipt: Port Ghalib

Port Ghalib are in spate o istorie de peste 7000 de ani si reprezinta cuprinde esenta Egiptului intr-un singur loc. Port Ghalib este o locatie unica la Marea Rosie ce ofera croaziere de tip safari catre unele dintre cele mai importante parcuri naturale acvatice, cum sunt: Reciful de corali Daedalus, Insula Fratilor, Insula Zabargad sau Insula Pietroasa.

Cele mai frumoase plaje/ statiuni/ resorturi din Egipt: Taba

Taba este una din cele mai noi statiuni din Egipt si este situata in Peninsula Sinai, intr-o zona in care Muntii Sinai se oglindesc in apele Marii Rosii. Farmecul locului este dat de apropierea dintre munte si mare. Dupa o zi la plaja, turistii se pot relaxa in parcul protejat in care veti gasi pesteri, lanturi de munti si vai, dar si la casinoul aflat in statiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.