Cursă Wizzair spre Paris cu scandal. Pasagerii au plătit pentru cartea de îmbarcare

0
658
FOTO: cadiju1968/Pixabay.com
FOTO: cadiju1968/Pixabay.com

O cursă Wizzair care era programată să decoleze de la Timișoara și să zboare până la Paris a avut întârziere, marți seara. Pasagerii au fost nevoiți să plătească pentru a obține cartea de îmbarcare, pentru că nu a funcționat site-ul liniei aeriene unde puteau să facă check-in gratuit, potrivit Digi24.ro.

Însă lucrurile nu s-au oprit aici. Doi călători au primit același loc, iar unul dintre ei a fost nevoit să renunțe, după ce compania aeriană i-a plătit o noapte de cazare și l-a despăgubit cu 250 de euro.

Incidentele au continuat, după ce toți pasagerii au fost puși să dea jos bagajele de mână ca să mai fie măsurate o dată. Toate aceste negocieri, proceduri și explicații au dus la întârzierea decolării avionului de pe Aeroportul din Timișoara cu o oră.

„Avem două persoane același bilet, păi vinzi un bilet de două ori? Bilete cumpărate din august, cu tot cu priority. Nu le-a mers sistemul astăzi deloc să facem check-in-ul”, a spus un pasager.

Ieri, cursele Wizz Air care ar fi trebuit să ajungă în Suceava sau să decoleze de pe aeroportul bucovinean au fost redirecționate către aeroportul din Iași din cauza ceții foarte dese.

Compania Wizz Air a anunțat că a luat decizia ca toți pasagerii curselor aeriene din Suceava către Roma și Londra să fie transportați către aeroportul din Iași, de unde au zburat către cele două destinații. În același timp, pasagerii zborurilor de la Roma și Londra către Aeroportul „Ștefan cel Mare” au aterizat la Iași, de unde au fost preluați cu autocarele către Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.