Locuri de munca in Anglia – nu este necesara cunoasterea limbii engleze

0
1045

Fara indoiala, atunci cand vrei sa te muti sau sa lucrezi intr-o alta tara, este de mare ajutor sa cunosti limba oficiala a tarii. Cu toate acestea, exista foarte multe locuri de munca disponibile si pentru cei care nu cunosc limba. In plus, cea mai simpla si rapida modalitate de a invata o limba straina este de a petrece timp cu localnicii. Asadar, veti vedea ca dupa ce ati ajuns in tara dorita, veti putea sa vorbiti fluent limba tarii respective, in doar cateva luni. In timp ce daca ati incerca sa invatati o limba straina singuri, cu ajutorul cartilor, v-ar lua cel putin de doua ori mai mult. Cu aceasta idee in gand, va prezentam in randurile de mai jos o lista cu locuri de munca in Anglia, pentru care nu este necesara cunoasterea limbii engleze. Asadar, iata ce puteti sa lucrati in Anglia, chiar daca nu puteti sa vorbiti engleza, nici macar la nivel conversational.

Locuri de munca in Anglia – nu este necesara cunoasterea limbii engleze

Asa cum am spus si la inceput, este de mare ajutor sa cunoasteti limba tarii in care doriti sa lucrati, insa daca credeti ca este un mare dezavantaj daca nu o cunoasteti, va asiguram ca nu este. Spre exemplu, in Anglia, exista foarte multe locuri de munca disponibile pentru cei care nu cunosc limba engleza. Astfel puteti lucra in depozite, unde veti fi responsabili cu asamblarea, pregatirea si impachetarea produselor; in hoteluri, unde veti fi responsabili de curatenie; in bucatarie, unde puteti fi ajutor de bucatar sau puteti fi responsaibli de spalarea vaselor; nu in ultimul rand, puteti lucra in ferme sau solarii, unde veti culege diferite soiuri de fructe sau legume, in functie de sezon.

In randurile de mai jos, va prezentam o lista cu locuri de munca in Anglia, pentru care nu este necesara cunoasterea limbii engleze. Iata care sunt cele mai bune oferte la momentul actual:

Oferta 1

Candidatul ideal

Recrutam personal calificat si necalificat pentru DEPOZITE din Anglia, Marea Britanie.
Acceptam si cupluri!
FARA COMISION pentru toate ofertele de munca!

LUCRATOR DEPOZIT :

Recrutam Lucratori Depozit (Warehouse Operator)
Depozite: Produse Alimentare/ Non Alimentare, Fructe-Legume, Congelate

Zona : Birmingham , Staffordshire – UK si Rotterdam – Olanda

Conditii Salarizare Anglia – UK:
– Salarizarea incepe de la 8.21 Lire Sterline Brut/ Ora, in functie de performante, ture si departament. Salarizarea este diferita in functie de depozitul unde veti fi angajat. Pentru ture de noapte/weekend, salarizarea este mai mare decat cea de zi.
– Minim 40-48 ore /saptamana. Se efectueaza ore suplimentare in functie de necesitatile angajatorului, acestea sunt remunerate separat conform turelor.
– Cazare gasita de agentie imobiliara, la 65 lire/ saptamana.
– Conditii de lucru: impachetare, sortare, etichetare, verificare defecte si pregatire livrare produse (produse nealimentare/ produse alimentare/ colete/ piese auto).
– Contract cu termen nedeterminat.
– Sunt disponibile job-uri atat pentru femei, cat si pentru barbati sau pentru cupluri
– Veti lucra cu haine, produse alimentare/non-alimentare, colete sau piese auto pe care le veti ambala, eticheta, pozitiona, muta, respectand un target conform cerintelor angajatorului. Produsele sunt in functie de depozit.

Mai multe detalii, AICI.

Oferta 2

Descrierea jobului

Contract direct cu fabrica!
Fabrica este situata in zona Hull, la 15 de minute de centrul orasului.
Rate de plata la ora dupa cum urmeaza:

• Gradul 1: £13/ora pentru primele 40 de ore lucrate pe saptamana. Orele suplimentare sunt platite dupa primele 40 de ore dupa cum urmeaza: £16.25/ora si daca lucrati Sambata dupa ora 12:00 sunteti platit cu £26/ora;

• Gradul 2: £12.05/ora pentru primele 40 de ore lucrate pe saptamana. Orele suplimentare sunt platite dupa primele 40 de ore dupa cum urmeaza: £15.06/ora si daca lucrati Sambata dupa ora 12:00 sunteti platit cu £24.10/ora;

• Gradul 3 : £11.23/ora pentru primele 40 de ore lucrate pe saptamana. Orele suplimentare sunt platite dupa primele 40 de ore dupa cum urmeaza: £14.04/ora si daca lucrati Sambata dupa ora 12:00 sunteti platit cu £22.46/ora;

• Tura incepe la ora 6:00 , cu un minim de 40 de ore lucrate pe saptamana garantate;

• 28 de zile de concediu platite pe an (6 zile pentru zilele de sarbatori nationale +22 de zile pe parcursul anului financiar);

• Optiune de a adera la Schema de cumparare a actiunilor la Fabrica ( dupa 12 luni de contract, pana la £500 pe luna);

• Vanzari produse pentru angajati regulate;

• Recompense pentru serviciu de lunga durata (primul dupa 10 ani de serviciu continuu);

• Recompense pentru Angajatul Saptamanii sau Lunii.

Pentru a obtine contractual trebuie:
• Sa aveti experienta pe benzi de viteza la dezosat sau fasonat spata sau pulpa;
• Sa fiti muncitor, punctual si de incredere;
• Sa aveti un spirit de echipa bun si sa puteti comunica la toate nivelele;
• Sa aveti cunostinte de baza legate de igiena muncii impreuna cu principiile sigurantei si sanatatii la locul de munca
Rata de plata la ora (gradul de incadrare) depinde de rezultatul de la proba de lucru care va avea loc in fabrica respectiva odata ce ajungeti in Marea Britanie.

Mai multe detalii, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.