Ce salarii sunt la Ikea in Suedia

Iata ce salarii sunt la Ikea in Suedia pentru angajatii care lucreaza in diferite departemente.

0
9797

Iata ce salarii sunt la Ikea in Suedia pentru angajatii care lucreaza in diferite departemente. Salariile variaza in functie de posturile ocupate (casier, relatii cu clientii, team leader, resurse umane sau project manager).

Potrivit portalului glassdoor.com, iata ce salarii sunt la Ikea in Suedia pentru angajatii care lucreaza la casa de marcat.
Plata se face la ora, iar casierii Ikea in Suedia sunt platiti intre 116 si 129 coroane suedeze pe ora.

Ce salarii sunt la Ikea in Suedia

Un angajat care se ocupa de relatiile cu clientii incaseaza aproximativ aceeasi suma – intre 107 si 116 coroane suedeze pe ora.
La Ikea, un team leader este platit cu minimul de 20.000 de coroane suedeze/ luna, iar un project manaher – intre 33.000 si 37.000 coroane suedeze/ luna.

IKEA este o companie de retail mobilier și decoratiuni, de origine suedeza, fondata in 1943 de Ingvar Kamprad. Marca IKEA a fost înregistrata in 1943, in Suedia.

In Romania, IKEA a crescut salariul minim brut pentru angajatii cu norma intreaga de la 1.353 de lei, la 2.000 de lei (1.435 lei net). In ianuarie 2016, salariul minim brut la IKEA a fost de 1.700 de lei, iar in luna mai a crescut la 2.000 de lei. Aceasta inseamna o crestere cu 47% a salariului minim brut in IKEA Romania din luna mai 2016 fata de luna decembrie 2015, potrivit economica.net

IKEA va deschide în vara anului 2018 al doilea magazin din România, pe bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti.Angajarile de personal vor incepe in luna februarie.

Peste 300 de locuri de munca vor fi create in magazinul IKEA Pallady, iar recrutarea se bazeaza pe valorile IKEA: o dorinta puternica de a invata, motivatia de a face lucrurile mai bine, simplitatea si bunul simt, abilitatea de a conduce prin propriul exemplu, eficienta si atentia pentru costuri”, au comunicat reprezentantii retailerului suedez de mobila si decoratiuni interioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.