Magazine romanesti in Spania

Exista numeroase magazine romanesti in Spania, mai ales ca dupa Italia, teritoriul Spaniei aduna cea mai mare comunitate de romani.

0
1963

Exista numeroase magazine romanesti in Spania, mai ales ca dupa Italia, teritoriul Spaniei aduna cea mai mare comunitate de romani. Aici, multi dintre conationali au devenit adevarati mestesugari si si-au deschis magazine de cu produse romanesti, ideale pentru toti cei plecati din tara si care vor sa resimta gustul produselor romanesti.
Iata cateva astfel de magazine romanesti pe care le gasiti in Spania.

Magazine romanesti in Spania: Magazinele Barsan

BARSAN PAN S.L. este o firma familiara creata in anul 1990 pentru a satisface necesitatile din ce in ce mai mari ale comunitati romanesti din jurul Madridului. Cu trecerea timpului a diversificat produsele proprii, oferind servicii mai bune si de tot mai buna calitate atat pentru firmele spaniole, cat si pentru toti romanii de pe intreg teritoriul spaniol. In prezent, functioneaza 3 magazine, o fabrica de paine, o fabricuta de mezeluri si se transporta pachete in si din Romania cu propria flota de transport.

Adresele magazinelor deschise sunt:

  • Alcala de Henares: C/ Gil de Andrade nr.10, 671080032
  • Alcala de Henares:C/ Paseo de la Estacion nr.8 671080049
  • Arganda del Rey: C/ Gran Habitat nr.7,671080036

Magazine romanesti in Spania: Magazinele Haiduc

Lantul de magazine Haiduc si-a castigat atat aprecierea romanilor, cat si pe cea a spaniolilor care cunosc bucatele din Romania. Fiecare magazin este vizitat zilnic de cel putin 1000 de romani care s-au invatat sa gaseasca toate produsele pe care le aveau la indemana in Romania, de la mezeluri, branzeturi si dulciuri pana la guma Turbo. Adriana Mizgan, managerul retelei de magazine declara: „Clientii ne apreciaza tocmai pentru ca avem o mare varietate de produse alimentare si non food romanesti, la un pret corect. Pe langa aceasta, cei care intra in magazinele noastre gasesc la toate unitatile aceleasi oferte si produse, dar si servicii precum pachetaria sau telefonia mobila”

Adresele magazinelor Haiduc din Spania sunt:

  • Haiduc Ascao, Calle Francisco Villaespesa 51, 28017 Madrid
  • Haiduc Carabanchel, Calle Ramon Sainz, 27, 28025 Madrid
  • Haiduc Aranjuez, Calle Almansa 11, 28300 Aranjuez
  • Haiduc Coslada, Plaza Doctor Marañon 9, 28821 Coslada
  • Haiduc Móstoles, Calle Ricardo De La Vega, 6, 28932 Móstoles
  • Haiduc Arganda, Calle Miralparque, 13, 28500 Arganda del Rey
  • Haiduc Alcalá de Henares, Av. Reyes Catolicos, 38, 28802 Alcalá de Henares.

Mai multe magazine romanesti puteti gasi AICI. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.