Locuri de muncă în Olanda. Ce salarii sunt acum în agricultură

0
883
Locuri de muncă Olanda FOTO: davehan2016/Pixabay.com
Locuri de muncă Olanda FOTO: davehan2016/Pixabay.com

Două companii olandeze sunt în căutarea de angajați în România. Cei interesați de locuri de muncă în Olanda trebuie să se adreseze agentului EURES din cadrul Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă.

Una dintre firme, din localitatea Veluwe, caută tractorist. Printre sarcini se numără: efectuarea de lucrări agricole folosind utilajele din domeniu (pregătirea solului pentru o nouă cultură, plantare, scoaterea bulbilor de flori, transportul culturii la depozit.

Candidații români interesați de aceste locuri de muncă în Olanda vor susține un interviu în limba română. Se lucrează între 40 și 48 de ore pe săptămână, împărțite în 6 zile. Duminica se poate lucra ocazional, în funcție de vreme.

Potrivit angajatorului olandez, la această firmă sunt angajați muncitori de diferite naționalități: polonezi, români sau germani.

Salariul este de 10,05 euro brut pe oră. Se oferă cazare într-o clădire nouă, complet mobilată, în camere de 2-3 persoane contra sumei de 70 de euro pe săptămână și transport gratuit până la locul de muncă. În costurile de cazare sunt incluse și facturile la energie, apă, gaz și internet. De asemenea, angajatorul plătește asigurarea medicală. Termenul de înscriere pentru aceste locuri de muncă în Olanda este 1 februarie 2020.

Locuri de muncă în Olanda. Joburi în sere de flori

O altă firmă olandeză din domeniul agriculturii este în căutare de lucrător în seră de flori. Firma se află în Agglomeratie Leiden en Bollenstreek. În total, sunt disponibile 15 posturi. Muncitorii trebuie să planteze, taie, sorteze, curățe și să proceseze flori gherbera.

Potrivit anunțului, se caută „persoane ambițioase, motivate, cărora le place să lucreze în sere cu flori”. Se oferă 10,05 euro brut pe oră. Salariul se plătește săptămânal, în fiecare zi de joi. Salariul include și asigurarea medicală.

Transportul este gratuit pentru o distanță mai mare de 10 kilometri. De asemenea, angajatorul oferă biciclete gratuit pentru deplasarea la locul de muncă. Pentru 87,50 de euro pe săptămână se oferă și cazare.

Durata contractului este de 6 luni. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Olanda pot aplica până pe 30 ianuarie 2020. Mai multe detalii puteți găsi aici.

FOTO: davehan2016/Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.