Locuri de muncă în Spania. Se caută 900 de oameni în agricultură, inclusiv cupluri

0
552
Sunt locuri de muncă în Spania, în agricultură FOTO: yassineexo/Pixabay.com
Sunt locuri de muncă în Spania, în agricultură FOTO: yassineexo/Pixabay.com

Cei care sunt în căutare de locuri de muncă în Spania se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene de Ocuparea Forței de muncă.

O companie spaniolă oferă mai multe locuri de muncă în regiunea Huelva, localitatea Almonte. În total sunt 900 de locuri de muncă în Spania, în agricultură. Muncile sunt la cules de căpșuni, zmeură, mure și afine. Se lucrează 6,3 ore pe zi, cu o pauză de masă de jumătate oră, în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Angajatorii sunt în căutarea a 600 de femei și 150 de cupluri. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Spania trebuie să aibă între 18 și 50 de ani, să aibă experiență în agricultură și să fie capabil să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure la temperaturi ridicate în primăvară, din sere. Nu se solicită cunoașterea unei limbi străine.

Plata se face pe card. Salariul brut este de 42,90 de euro pe zi și net de 38,33 de euro pe zi. La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 de euro pe zi persoanelor noi și 0,80 euro pe zi celor care au mai lucrat la această companie. De asemenea, orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut pe oră.

Locuri de muncă în Spania. Cazarea este gratis

Printre beneficii pentru cei care aleg aceste locuri de muncă în Spania se numără și faptul că este oferită gratis cazare. Se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) cu 1,73 de euro pe zi.

De asemenea, călătoria în Spania este plătită de companie, însă în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este plătită de muncitor.

Durata contractului temporar este de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu o perioadă de probă de 15 zile. Contractul începe pe 1 martie 2020.

Potrivit anunțului, cei interesați de aceste locuri de muncă în Spania trebuie să depună la consilierul EURE din județul de domiciliu următoarele acte: copie după cartea de identitate, adeverință medicală cu mențiunea „clinic sănătos”, CV și NIE – numărul de securitate socială din Spania, acolo unde este cazul. Mai multe detalii găsiți pe anofm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.