Bătaie între pompieri și polițiști în Spania. S-a folosit un aruncător de flăcări VIDEO

0
741

O bătăie între pompieri și polițiști a avut loc in Spania. Scenele uluitoare s-au petrecut în timpul grevei pompierilor care protestează de mai bine de patru luni.

Oamenii care reprezintă două instituții care ar trebuie să protejeze populația au fost părtași într-o încăierare generală.
Pompierii din regiunea Galicia, din Spania sunt în grevă din 15 iunie. Luni, 23 octombrie, pompierii au ieșit în stradă pentru a cere condiții de muncă mai bune.

Au protestat în fața primăriei și au aruncat cu vopsea

Protestul care se anunța a fi unul pașnic, s-a transofrmat rapid într-o ciocnire cu forțele poliției care încercau să mențină ordinea pe străzi.
Protestul a început vineri în fața primăriei din Pontevedra, conform digi24.ro. Ieri, peste 200 de pompieri au ajuns în provincia Ourense, și s-au strâns în fața Consiliului Local unde au scandat lozinci și au aruncat cu vopsea pe fațada clădirii.

Au folosit lansatoarea de flăcări

Deși reprezintă o instituie de apărare a cetățenilor, se pare că pompierii spaniolisunt la capătul răbdării și au ajuns la gesturi violente. Mai întâi au dat foc la cauciucuri, au aruncat cu petarde și când au ajuns aproape de intrarea din Consiliul Local, protestul s-a transformat în bătaie cu polițiștii prezenți care încercau să mențină ordinea evenimentului.


Pompierii au reclamat că unul dintre colegi a fost rănit în cioncire. De asemenea sindicatul de poliție din Galicia a denunțat acțiunea pompierilor care au folosit și aruncătoare de flăcări în timpul bătăii generale.

VEZI VIDEO CU PROTESTELE AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.