Locuri de munca pentru studenti, in strainatate – Ce tari sunt mai atractive

0
883

Locuri de munca pentru studenti, in strainatate – In ultimii ani, piata muncii din intreaga Europa a devenit mult mai accesibila pentru studentii romani prin diferite programe. La fel de accesibil e si programul Work and Travel care vizeaza studentii ce vor sa lucreze peste vara in Statele Unite.

Cert e ca studentii din ziua de azi au o multime de posibilitati si oportunitati, important e sa faca o selectie cat mai buna a ofertelor disponibile. Dam si noi o mana de ajutor in acest sens cu cateva oferte de joburi, cateva recomandari de agentii si mai ales cu cateva recomandari de tari care ar merita vizitate de tineri.

Locuri de munca pentru studenti, in strainatate – Grecia

Agentia Work Experiente are multe joburi de oferit pentru studentii care vor sa calatoreasca si sa munceasca in Grecia pe o anumita perioada de timp.

Printre joburile disponibile se numara pozitii de entry level la receptie, asistent birou de relatii cu publicul, gazda, animatori, cameriste, ajutor de bucatar, sofer, instructor aerobic, salvamar, barman, ospatar, ingrijitor piscina, personal SPA, bona.  Salariile si ofertele difera in functie de job si de zona aleasa. Gasiti mai multe informatii AICI. 

Locuri de munca pentru studenti, in strainatate – Statele Unite ale Americii

Visul american ramane cel mai ravnit de studentii din Romania. Exista o multime de programe Work and Travel la care studentii de la noi din tara pot aplica pentru a obtine un job peste vara in America. Banii sunt buni, experienta e una deosebita si schimbul cultural e unul care te va marca.

Desi procesul e unul ceva mai lung decat la programele din Europa, cu siguranta merita investitia de timp si finante facuta. De exemplu, agentia StudentTravel ofera experiente in mai toate statele americane, iar joburile pot fi gasite la diferite targuri de job-uri chiar inainte de a pleca din tara.

Gasiti toate informatiile si mai ales o multime de testimoniale ale celor care au trecut prin aceasta experienta, chiar pe site-ul agentiei.

Locuri de munca pentru studenti, in strainatate – Anglia, Austria, Germania, Irlanda, Olanda, Norvegia si Spania

O multime de joburi disponibile prin agentia StudentsExperience pentru studentii care vor sa calatoreasca si sa munceasca in Europa pentru o anumita perioada de timp.

Sunt disponibile posturi de ospatari, macelari, ingrijire batrani, preparator comenzi depozit, electrician, mecanic, Programator si multe altele. Salariile incep de la 450 de euro pe saptamana, iar pentru joburile din domeniul HoReCa nu se cere experienta.

Gasiti o multime de testimoniale, dar si alte detalii importante chiar pe site-ul angentiei AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.