Un italian este anchetat pentru că ar fi ucis o româncă pentru că i-a furat o găină

0
492
FOTO: serghei_topor/Pixabay.com
FOTO: serghei_topor/Pixabay.com

Anchetatorii italieni caută detalii în cazul morții unei românce. Femeia, în vârstă de 52 de ani, a fost găsită fără viață în luna octombrie a anului trecut, în apele râului Garigliano, în dreptul unei localități din provincia Caserta.

Identitatea româncei a fost stabilită după o lună, din cauza stării avansate de descompunere.

În urmă cu câteva zile, autoritățile au confirmat că victima a suferit o moarte violentă. Carabinierii au declarat că au și un suspect principal pentru această crimă.

Potrivit ziarului local Latina Quotidiano, înainte de a fi ucisă femeia a lucrat la un antreprenor agricol din localitatea Minturno, provincia Latina din Lazio. Din câte se pare, aceasta ar fi fost prinsă de patron în timp ce încerca să fure o găină de la el.

Jurnaliștii italieni spun că acesta ar fi bătut-o pentru a o pedepsi, iar aceasta l-a denunțat apoi la carabinieri pentru această agresiune. Oamenii legii suspectează acum că italianul s-ar fi răzbunat pe femeie ulterior, după toată această întâmplare. Ar fi ucis-o și apoi ar fi aruncat-o în râu.

Femeia avea antecedente penale și a mai fost arestată de două ori în trecut în Italia pentru furt. În ambele cazuri a avut complice un român în vârstă de 55 de ani.

Potrivit Rotalianul.com, în 2013 carabinierii i-au arestat pe cei doi după ce într-o noapte au spart ușa unei locuințe din Spigno Saturnia, provincia Latina, și au început să caute lucruri de valoare.

O patrulă a carabinierilor care trecea prin zonă a observat ușa spartă și i-a prins pe cei doi infractori în flagrant. La niciun an după aceea, femeia și complicele ei erau arestați din nou, de această dată în localitatea Sessa Aurunca, după ce au jefuit un bătrân.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.