Patru români au șocat Franța: Au tăiat un ponei într-un camping

0
981
FOTO: NickyPe/Pixabay.com
FOTO: NickyPe/Pixabay.com

În weekend-ul trecut, patru români au fost acuzați că au sacrificat un ponei în localitatea franceză Argeles-sur-Mer. Cei patru au fost reținuți, însă doar doi au fost condamnați la 4 luni de închisoare, fiind considerați principalii făptași. Românii condamnați au 31 și 40 de ani.

Potrivit jurnaliștilor francezi de la France 3, cei patru români locuiesc în niște bungalouri dintr-un camping din luna mai și lucrează la ferme din regiune. Sâmbăta trecută ar fi făcut cunoștință cu un bărbat care are o fermă în care crește mai multe animale.

Mai târziu, după lăsarea întunericului, românii s-au gândit să fure un ponei din ferma bărbatului pe care l-au cunoscut. Au ridicat un gard de sârmă ghimpată, au trecut poneiul și l-au dus în campingul în care locuiau, unde l-au sacrificat într-un mod barbar.

A doua zi, stăpânul poneiul a reclamat dispariția la poliție. Oamenii legii au ajuns și la camping, unde au descoperit o parte din cadavrul poneiului. După ce au fost interogați, românii au recunoscut că au furat poneiul și l-au tăiat ca să-l mănânce.

Românii au spus în fața judecătorului că erau beți și au tăiat poneiul în camping pentru că „în România, animalele se sacrifică în curte”. Judecătorul le-a replicat că „e posibil ca animalele să se sacrifice în curte, însă furtul este o infracțiune și în România”.

Cei doi români au fost condamnați la 4 luni de închisoare și trebuie să plătească daune de 7.500 de euro drept daune proprietarului poneiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.