Munca sezoniera in Germania – Ce joburi bine platite se gasesc pe termen scurt

0
1030

Munca sezoniera in Germania – Exista mare interes din partea romanilor sa plece la munca in strainatate doar pentru o perioada scurta de timp, pentru a acumula o suma de bani cu care sa faca o investitie in tara.

Din fericire, exista numeroase posibilitati de munca sezoniera in Germania in foarte multe domenii, salariile sunt bine platite si aveti de unde alege.

Munca sezoniera in Germania – In ce domenii se gasesc joburi

Pentru munca sezoniera in Germania aveti mai multe platforme online prin care puteti cauta cele mai potrivite joburi pentru voi. Una dintre aceste platforme este muncasezoniera-in-germania.ro.

Printre cele mai cautate locuri de munca sezoniera in Germania se numara cele din domeniul agricol dar si forestier. Pe platforma numita mai sus puteti alege si perioada in care sunteti interesat sa lucrati, dar si land-ul federal in care ati vrea sa fie job-ul.

Alte domenii importante in care gasiti locuri de munca sezoniera in Germania se numara cultivarea de plante medicinale si aromatice, diferite pepiniere, flori si plante decorative, legumicultura, pasuni, gradinarit, culturi de hamei, domeniu hotelier, prelurarea fructelor si legumelor, culturi fructifere, pensiuni, culturi de ciuperi, chiar si centre de echitatie si zootehnie.

Culturile cel mai des intalnite sunt cele de pere, fasole, ciuperci, capsuni, castraveti, cartofi, ciresi, varza, porumb, prune, ridichi, rapita, Germania avand o industrie agricola importanta.

Munca sezoniera in Germania – Lunile iunie, iulie, august

In lunile de vara sunt cautate mult locurile de munca sezoniera in Germania. Noi va prezentam doar cateva recomandari.

Loc de munca sezoniera in Germania – Prelucrare fructe si legume

Intreprindere ce se afla in Germania in landul federal Hessen, cu o suprafata cultivata: cca. 80 ha. Intreprinderea este specializata in legumicultura. Este vorba mai ales de culturi de castraveti si sparanghel. Intreprinderea este specializata si in domeniul agricol. Este vorba mai ales de culturi de cereale, cartofi si sfecla de zahar. Intreprinderea este specializata si in prelucrarea fructelor si legumelor. In intreprindere lucreaza pana la 30 muncitori sezonieri.

Se cauta muncitori sezonieri pentru lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie si octombrie. Programul de lucru este in medie de 8 ore, fiind posibil ca programul sa fie suplimentat cu pana la doua ore/zi. Se lucreaza 6 zile pe saptamana, dupa posibilitati. Plata se efectueaza in Euro. Salariul pe ora este de 9,19 Euro brut. Cazare in locuinta, respectiv casa. In dotare se afla urmatoarele camera de dormit, camera de zi si facilitati pentru spalat. Schimburi de pat in dotare. Pentru cazare se percep 3,50 Euro pe zi. Masa dimineata, la pranz si seara se ofera contra cost, la pretul de 8,40 Euro pe zi.

Puteti lua legatura in limbile: germana. Adresa de Internet a intreprinderii noastre este www.bauerhorn.de. Pot fi contactati pe adresa de email bauerhorn@gmx.de, dar si in urmatoarele moduri: prin fax +49 6152 53930 si pe cale postala.

Munca sezoniera in Germania – Pasuni animale – domeniul zootehnic, ferma de vaci

O alta intreprinderea se afla in Germania in landul federal Baden-Württemberg. Suprafata cultivata: cca. 120 ha. Intreprinderea este specializata in pasuni Animale crescute in intreprindere: vaci cu lapte. Intreprinderea este specializata si in domeniul agricol. Este vorba mai ales de culturi de cereale si porumb. Intreprinderea este specializata si in domeniul zootehnic. Animale crescute in intreprindere: vaci cu lapte. In intreprindere lucreaza pana la 2 angajati permanenti

Se cauta muncitori sezonieri tot timpul anului. Programul de lucru este in medie de 8 ore. Se lucreaza 6 zile pe saptamana, dupa posibilitati. Plata se efectueaza in Euro. Salariul pe ora este de 9,10 Euro brut. Fara hrana. Se acorda pentru transportul dus-intors o subventie in valoare de 100,00 Euro.

Puteti lua legatura in limbile: germana pe adresa de email Bruno.germann@web.de.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.