Români jefuiți pe drumul din Germania spre casă: „Puteau să mă taie sau mai rău”

0
540
FOTO: reportyorym/Pixabay.com
FOTO: reportyorym/Pixabay.com

Doi tineri români, care se întorceau acasă de sărbători, cu un microbuz, au fost tâlhăriți în Germania.

Întâmplarea a avut loc în noaptea de 10 spre 11 decembrie, pe o autostradă. În momentul în care pasagerii i-au cerut șoferului microbuzului să oprească pentru a merge la o toaletă, acesta ar fi tras mașina pe dreapta după aproximativ 40 de kilometri, într-o zonă despre care cei doi români păgubiți spun că era retrasă și pustie.

Românii chiar bănuiesc faptul că șoferul microbuzului ar fi fost complice cu tâlharii, potrivit Observator.

În momentul în care microbuzul a fost oprit, unii pasageri au coborât, însă la scurt timp au fost atacați de trei bărbați înarmați cu cuțite. Unul dintre tinerii din microbuz spune că ar fi români.

Întâmplarea a fost povestită pe Facebook de unul dintre cei păgubiți, Alin Constantin Năstasă.

„Când am coborât parcarea era goală! După 2 minute toți dispăruseră fără sa știu ce s-a întâmplat! Fratele meu a fost dus de alt pasager văzând ca situația ia amploare! Eu și încă un pasager am ieșit ultimii. Trei bărbați, romani, au apărut în fața noastră și au încercat să ne ia portofelele cu succes!

Am reușit să îmi iau portofelul meu din mâna acestuia doar cu 50 de euro! Prietenului meu i s-au luat toți banii! Suma în valoare de 500€ +suma mea de 450 €! Încercând să recuperez banii am fost amenințati că dacă coborâm din microbuz suntem tăiați!

Lumea a vrut să se dea jos din microbuz și șoferul nu a acceptat asta! Fiind la uşă îi cer acestuia să sune la poliție! Am fost refuzat și mi s-a spus că dacă nu urc mă lasă acolo!

Am încercat sa fac reclamație la firma respectivă, „Romfour”, și mi s-a zis că de ce nu am stat să sun la poliție că venea în 5 minute, deși aveam 4 minute ca să stau lângă acele persoane până să vină poliția!

Putea să mă taie sau mai rău! Am primit răspuns de la firma că nu e treaba lor cu ce s-a întâmplat! Și că e fix problema mea!”, a scris tânărul pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.