Produse romanesti vandute pe Amazon

Afacerea din fata calculatorului, cu produse romanesti vandute pe Amazon. Multi distribuitori din Romania sau oameni de rand au reusit sa scoata bani frumosi din vanzarea produselor traditionale romanesti pe platforma Amazon, cel mai mare retailer online din lumea.

0
2286

Afacerea din fata calculatorului, cu produse romanesti vandute pe Amazon. Multi distribuitori din Romania sau oameni de rand au reusit sa scoata bani frumosi din vanzarea produselor traditionale romanesti pe platforma Amazon, cel mai mare retailer online din lume.
Ideea este una simpla. Romanii aflati in strainatate sau chiar si strainii sunt dispusi sa plateasca sume cu mult peste pretul de la raft pentru celebrele eugenii, pufuleti sau un borcan cu magiun cu prune.

Iata cateva din aceste produse romanesti vandute pe amazon

Zacusca din Romania

In magazinele din Romania, un borcan de 540 de grame de zacusca romaneasca marca Euro Gourmet poate fi achizitionata cu 10 lei. Pe Amazon, vanzatorii cer echivalentul a 63 de lei pentru un astfel de produs.

Eugenii din Romania

Printre numeroasele produse romanesti vandute pe Amazon se afla si eugeniile, desertul copilariei tuturor romanilor.
Daca in magazinele locale, o eugenie costa mai putin de 1 leu, pe Amazon, un bax cu 24 de pachete cu eugenii este scos la vanzare cu 18.98$.
Si nu doar romanii le cauta! Americanii au fost cuceriti de gustul eugeniilor romanesti.
Nu pot descrie gustul fantastic. Parca sunt facute in casa si sunt proaspete. In mod clar vom mai comanda”, scrie John S. Smith, pe Amazon.
Produsul a fost evaluat cu aproape 5 stele de catre utilizatori.

Magiunul la Raureni

In hypermarketurile din Romania, un borcan de magiun costa 5,5 lei, insa pe Amazon, este cotata asemenea unei delicatese.
Pretul este de 5 ori mai mare, iar clientii sunt extrem de multumiti de produs.
„Untul de prune a fost foarte bun, chiar mai bun decat imi aminteam cand am mancat ultima oara, acum ani de zile. Probabil voi mai comanda”, a scris pe Amazon clientul Bob Zirker, potrivit wall-street.ro

Printre alte produse romanesti care sunt scoase la vanzare pe Amazon se mai numara: apa minerala Borsec, telemeaua de oaie, pufuleti, branza de burduf, ardei iute sau bors magic pentru supe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.