Trei romani din Italia au fost declarati cetateni model

Trei romani din Italia au fost declarati cetateni model de catre primarul orasului

0
883

Trei romani din Italia au fost declarati cetateni model de catre primarul orasului Pietrosanta. Ceremonia a avut loc duminica, 9 septembrie, in localitatea Pietrasanta din Italia. Cei trei conationali au starnit admiratia edililor italieni prin modul in care s-au implicat in comunitate.

Ioana Maria Fratean, Neboisa Andrei si Ilie Cojocaru sunt cei trei romani din Italia au fost declarati cetateni model de catre primarul orasului. Acestia au fost aplaudati, in cadrul unui eveniment local si au contribuit, astfel, la sentimentul de mandrie al tuturor romanilor plecati de acasa.

Cei trei romani din Italia au fost declarati cetateni model de catre primarul orasului Massimo Mallegni, presedintele Consiliului Francesca Bresciani, împreuna cu liderii Rossano Forassiepi, Pietro Lazzerini, Michele Lari si Alberto Giovannetti, la deschiderea adunarii municipale, informeaza rotalianul.com.

Iata lista completa cu cei unsprezece merituosi ai orasului, desemnati de catre primarul orasului Pietrosanta

Ioana Maria Fratean (Romania);
Neboisa Andrei (Romania);
Ilie Cojocariu (Romania);
Gordon Flores Alejandro (Cile);
Moseichuck Chinelato Sidney Max (Brazilia);
Ana Gore (Republica Moldova);
Plesca Doina (Republica Moldova);
Aramram Zahra (Maroc);
Ajdid Kaountar (Maroc);
Marcu Flora (Albania);
Flora Nili (Albania).

Trei romani din Italia au fost declarati cetateni model de catre primarul orasului. Publicatiile italiene au relatat meritele conationalilor

Potrivit cotidianului luccaindiretta.it, toti cei unsprezece merituosi, in frunte cu romanii Ioana Maria Fratean, Neboisa Andrei, Ilie Cojocariu au cu totii o trasatura in comun: cu ajutorul muncii, responsabilitatii si a seriozitatii, acestia au favorizat integrarea lor si a conationalilor in comunitatea din care fac parte. Totodata, ei au abordat culturi adesea îndepartate si diferite între ele, in procesul de integrare.

Ceremonia a avut loc in Pietrasanta, provincia Lucca, regiunea Toscana. Localitatea este situata in centrul Italiei si are o populatie de 24.298 locuitori.
In regiune se afla foarte multi romani, astfel incat, potrivit ultimului sondaj, realizat in anul 2016, aproximativ 8.632 de romani traiau in provincia Lucca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.