Cel mai scurt drum Romania – Anglia. Cum ajungi cel mai rapid cu masina in Regatul Unit

Daca doriti sa ajungeti din Romania in Anglia cu automobilul personal, iata cel mai scurt drum Romania - Anglia.

0
22394

Daca doriti sa ajungeti din Romania in Anglia cu automobilul personal, iata cel mai scurt drum Romania – Anglia. Noi va recomandam una din rutele cele mai des folosite si de catre cei care lucreaza in transportul de persoane sau cei care se ocupa cu transportul rutier de marfa.

Cel mai scurt drum Romania – Anglia. Itinerariu

Daca plecati din Bucuresti sau partea vestica a tarii urmati aceasta ruta: Bucuresti (România) – Budapesta (Ungaria) – Viena (Austria) – Nürnberg (Germania) – Frankfurt am Main (Germania) – Köln (Germania) – Bruxelles (Belgia) – Gent (Belgia) – Calais (Franta).
Urmatorul pas este sa treceti cu feribotul de la Calais, catre Dover. Calatoria cu feribotul dureaza o ora si jumatate si garanteaza cel mai bun pret. Biletele pot fi rezervate de AICI.
Alternativele la acest feribot includ Euro Tunelul (preturile variaza de la £23 la £127, in functie de durata calatoriei) si feribotul cu trecere din Olanda (acesta ajunge la aproximativ €500, deoarece calatoria dureaza 6-7 ore). Indata ce se ajunge la Dover, se continua calatoria pe traseul Dover – Dartford – Londra, potrivit murgul.ro.

Aproximativ 2500 de kilometri veti parcurge pe aceasta distanta.

Cel mai scurt drum Romania – Anglia: Amenzile pot fi usturatoare daca nu respectati legile rutiere

Un alt lucru pe care ar trebui sa il stiti daca va pregatiti sa calatoriti in Anglia este ca nu se platesc taxe de autostrada sau vigneta. Singurele taxe pe care le veti plati vor fi pentru anumite tunele sau poduri.

Chiar daca urmariti cel mai scurt drum Romania – Anglia si doriti sa ajungeti in timp record la destinatie, nu depasiti viteza legala! Pe langa siguranta dumneavoastra, amenzile pe teritoriul Angliei incep de la £100 si se adauga 3 puncte pe permis.
Legea Transporturilor prevede amenzi maxime si pentru soferii care nu respecta normele in ceea ce priveste numarul de ore la volan.
Daca nu respectati acest timp, pauzele si normele ce fac referire la perioada de odihna, riscati o amenda de pana la £2500.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.