Pretul chiriilor in Paris. In ce zone gasesti chirii cu preturi decente

Daca te-ai hotarat sa iti incepi o noua viata in capitala Frantei, chiria este un aspect principal de care va trebui sa te ocupi, mai ales ca pretul chiriilor in Paris poate fi extrem de ridicat.

0
4483

Daca te-ai hotarat sa iti incepi o noua viata in capitala Frantei, chiria este un aspect principal de care va trebui sa te ocupi, mai ales ca pretul chiriilor in Paris poate fi extrem de ridicat.
Cele mai ieftine locuinte de inchiriat incep de la minim 500 de euro si pot urca, in functie de zona si la cateva mii de euro.

Ce trebuie sa stii inainte de a te uita la pretul chiriilor in Paris

Cautarea unei locuinte in Paris poate dura mai mult decat te-ai astepta. Pentru a intra in posesia unui imobil trebuie sa pregatesti un dosar cu mai multe informatii.
Potrivit efranta.ro, proprietarii isi doresc sa stie ca cei care vor locui in chirie in imobilul pe care il detin au posibilitati financiare suficiente.

Iata ce trebuie sa contina dosarul

  • Copie de buletin/pasaport
  • Copie dupa un CV in Francezacopie dupa ultimele 3 fluturase de salariu (din care sa reiasa ca poti plati suma in fiecare luna + sa ai peste)
  • Copie dupa RIB (datele contului bancar: nume, prenume, Iban, nume banca)
  • Copie dupa buletinul unui garant (care ulterior va trebui sa vina sa semneze). Daca nu aveti garant sau sunteti student, se cere dovada de la parinti ca pot sa va intretina pe toata perioada sederii si ca vor plati chiria in caz ca va razganditi;
  • Copie dupa ultimele 3 fluturase de salariu ale garantului;
  • O recomandare de la proprietarii de pe unde ai mai stat (daca este cazul); Unii mai cer, adeverinta de la Fisc, din care sa reiasa ca nu aveti datorii catre statul Francez.

Pretul chiriilor in Paris. Care sunt cele mai ieftine locuinte

Potrivit portalului www.pap.fr, norocosii pot gasi o garsoniera de 32 mp in zona Boulevard de Grenelle, la suma de 510 euro.Imobilul se ala in inima arondismentului 15 si este aproape de mijloacele de transport, dar si de magazine.

Pretul chiriilor in Paris: Apartamentele cu doua camere, mai rentabile

Apartament cu doua camere: 510 de euro

La acelasi pret cu o garsoniera, puteti gasi si un apartament cu doua camere de 40 mp. Imobilul se afla in incinta Residences Paris, situat in zona rue d’Oradour sur Glane. Imobilul are bucataria complet utilata, parcare privata si gradina acoperita. Serviciile sunt incluse in pret si se afla in apropiere de linia de metrou 12.

Apartament cu doua camere: 600 de euro
Pentru 100 de euro in plus, puteti inchiria un apartament cu doua camere, de 40 mp (Rue Richer). Chirie: 600 euro pe luna taxe incluse la internet, telefon, cablu inclus.
Desi nu este un apartament extrem de spatios, va poate ajuta sa economisti niste bani, daca va hotarati sa impartiti imobilul cu inca o persoana.

Pretul chiriilor in Paris pot fi extrem de piperate daca nu ai reusit sa iti gasesti inca un job. In acest caz, poti opta pentru locuinte temporare, precum airbnb.fr unde ajungi sa platesti pe noapte intre 15 si 40 de euro.

Pretul chiriilor in Paris. Atentie la anunturile inselatoare

Potrivit franta.blogs.ro au existat numeroase situatii in care imigrantii au ajuns vcitimele unor inselatorii, mai ales in urma anunturilor postate pe internet.

Cum sa va feriti de anunturile inselatoare?

  • Daca vi se cer bani in avans – transfer bancar, mandat postal, nu ii trimiteti!
  • Daca vi se spune ca proprietarul nu locuieste in Paris si ca va trebui sa aiba garantia ca nu vine degeaba, incheiati negocierile cu persoana respectiva
  • Daca vi se pare ca locuinta este fie prea ieftina fie ca este incredibil de spatioasa si nu aveti adresa sau poze cu respectivul imobil, nu trimiteti niciun cont bancar sau alte detalii importante despre voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.