Tragedie în Italia! Peste 20 de morți într-un accident de autocar

1
242

Un autocar a căzut, marți, 3 octombrie, de pe podul care leagă Veneția de Mestre. La momentul transmiterii acestei știri nu s-a stabilit cauza exactă a accidentului. Autocarul care s-a răsturnat marți seară de pe pod transporta aproximativ 50 de persoane de mai multe naționalități, nu doar italieni.

Peste 20 de morți în accidentul din Veneția

Până la acest moment, 21 de persoane au fost declarate decedate, printre care si doi copii si un adolescent și alți 18 oameni sunt răniți, unii în stare gravă, conform corrieredelveneto. Autobuzul a luat foc imediat după ce a plonjat de pe pod din cauză că motorizarea era una hibridă metan-diesel.
La bord se aflau un grup de ucraineni, dar și alte persoane de diferite naționalități. Pompierii veniți de urgență la locul accidentului extrag trupurile neînsuflețite blocate în autovehicul.
Mersul trenurilor între între Mestre și gara Santa Lucia din Veneția a fost suspendat, din cauză că autocarul a căzut de pe pod în apopierea liniilor de cale ferată.

UPDATE 1 Autoritatea Locală de Sănătate 3 din Veneția a activat protocolul urgențe „majore” care prevede punerea la dispoziție a tuturor camerelor de urgență din spitale și rechemarea la muncă a personalului medical.

UPDATE 2 Dinamica accidentului a fost teribilă. Autocarul a ieșit de pe carosabil, a spart parapetul și a căzut de pe pod, aproape de șine. În „zborul” de câteva zeci metri, autovehiculul a atins firele de înaltă tensiune și a luat foc.
ȘTIRE ÎN CURS DE UPDATE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.