Patru români au murit în accidentul din Italia

0
127
accident italia

Patru români au murit în accidentul de autocar produs pe podul din apropiere de Veneția. Cele patru persoane de origine română formau o familie. Mihaela în vârstă de 42 de ani și Mircea de 45 de ani se aflau în vacanță alături de cele două fetițe ale lor care aveau 8 și 13 ani. Din nefericire toți cei patru au decedat în accidentul produs în Italia.

Cine erau românii morți în accidentul de autocar din Italia

Mircea și Mihaela erau originari din Români, dar se stabiliseră în Germania în urmă cu mai mulți ani. În seara producerii tragediei soții alături de cele două fetițe ale lor se aflau în autocar si ar fi avut ca destinație Veneția, acolo unde voiau să petreacă un sejur în familie. Din nefericire, destinul le-a fost întrerupt brusc atunci când autocarul scăpat de sub control a căzut de pe podul din Mestre și a luat foc la impactul cu solul.

Autoritățile române fac demersuri pentru repatrierea trupurilor neînsuflețite

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că atât Ambasada României de la Roma cât și Consulatul General al României de la Trieste fac toate demersurile pentru eliberarea certificatelor de deces și repatrierea trupurilor neînsuflețite.
„MAE subliniază că procedura de identificare a tuturor victimelor s-a efectuat cu dificultate, având în vedere circumstanţele producerii accidentului şi gravitatea acestuia. Totodată, MAE informează că echipa consulară mobilă din cadrul Consulatului General al României la Trieste s-a deplasat şi la unitatea medicală unde au fost transportate trupurile neînsufleţite pentru a intra în legătură cu membrii de familie, în vederea acordării asistenţei consulare specifice în astfel de situaţii” a transmis MAE, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.