Top 5 statiuni de ski din Germania

Daca sunteti amatori de ski si aveti drum prin Germania, noi v-am pregatit tot 5 statiuni de ski din Germania unde va puteti distra.

0
3263

Comparativ cu Austria, in Germania se afla doar o mica parte din Alpi, insa acest lucru nu a impiedicat dezvoltarea locala a sporturilor de iarna.
Daca sunteti amatori de ski si aveti drum prin Germania, aici va puteti relaxa in mai multe statiuni aflate in jurul Alpilor Bavarezi.

Top 5 statiuni de ski din Germania: Garmisch-Partenkirchen

Localizat la poalele Muntilor Wetterstein, unde se gaseste cel mai inalt varf din Germania – Zugspitze (2962 m), orasul s-a dezvoltat foarte mult pe partea turistica. In fiecare an exista o competitie de ski, iar acest eveniment strange numerosi turisti.

Top 5 statiuni de ski din Germania: Oberstdorf

Statiunea Oberstdorf poate fi vizitat in orice perioada a anului si este o adevarata oaza de relaxare. Turistii vor avea o gama larga de activitati aici, fiind o statiune care imbina la un loc partii pentru schiatul alpin, sarituri de ski si numeroase spa-uri.Având 17.000 de paturi si 2.4 milioane de cazari, este un magnet turistic in Germania.

Top 5 statiuni de ski din Germania: Harz

Este orasul aflat la cea mai mare inaltime din nordul Germaniei si ofera partii excelente, cazare in hoteluri de lux sau budget, atractii culturale si o viata de noapte vibranta.

Top 5 statiuni de ski din Germania: Arber

Statiunea Arber este inconjurata de Padurea Bavareza, iar muntele Große Arber (1456 m) este cel mai inalt din Padurea Bavatrza. Este o locatie ideala pentru pasionatii de ski, snowboard, avand la dispozitie 5 partii de cate 10 kilometri.

Top 5 statiuni de ski din Germania: Zugspitze

Zugspitze se afla la granita cu Austria, fiind cel mai elevat domeniu schiabil pe care il ofera Germania. Partiile de pe platoul Zugspitze ajung pana la cota 2720 m, iar Crucea se afla la 2962 m. O plimbare cu teleschiul va poate oferi privelisti superbe, dar si senzatii tari!

sursa: zappernews.ro, skiresort.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.