Un avocat italian a fost sechestrat și jefuit. Principala suspectă e menajera româncă

0
538
FOTO: djedj/Pixabay.com
FOTO: Pixabay.com

O manajeră româncă a fost arestată, fiind principala suspectă în cazul unui jaf. Infracțiune ar fi avut loc în luna mai.

Când s-a întors acasă, avocatul italian era așteptat de doi indivizi mascați și înarmați în dormitor. L-au legat de pat și apoi l-au determinat să spună unde sunt banii, amenințându-l cu o armă.

Cei doi tâlhari au furat 20.000 de euro, bani care erau ascunși într-o cutie de încălțăminte, dar și alte obiecte de valoare, printre care bijuterii, potrivit foggiatoday.it.

Potrivit jurnaliștilor italieni, menajera, Simona S. a fost de la început pe lista suspecților, pentru că era singura persoană, cu excepția avocatului, care știa să dezactiveze sistemul de alarmă. Oamenii legii au început să o bănuiască de faptul că ar avea legătură cu jaful și după ce au văzut că sistemul de supraveghere video a fost închis exact în intervalul în care tâlharii au fost în casă.

Menajera din România, în vârstă de 36 de ani, este singura persoană arestată în acest caz, deocamdată, iar polițiștii cred că tâlharii sunt persoane apropiate din anturajul ei, care deocamdată nu au fost identificați.

O badantă e acuzată că a furat 30.000 de euro

Presa din Italia mai scrie despre cazul unei îngrijitoare românce, în vârstă de 40 de ani, acuzată că a furat economiile bătrânului de care avea grijă. Potrivit Il Tirreno, italianul de 70 de ani, care se mișca foarte greu și avea nevoie de asistență, a observat luni, pe 14 octombrie, că nu-i mai răspunde îngrijitoarea.

S-a ridicat cu greu din pat și după o cercetare prin casă ar fi observat că i-au dispărut din casă 30.000 de euro, toate economiile, și badanta a plecat fără urmă.

Bătrânul a chemat imediat carabinierii și apoi a observat că i-au dispărut și foarte multe din lucrurile personale. Acum, anchetatorii verifică dacă suma de bani despre care vorbește bătrânul a existat cu adevărat și o caută pe româncă pentru a o interoga în legătură cu acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.