Român din Spania, ani grei de închisoare pentru tentativă de omor

0
365

Un bărbat din România ar putea fi condamnat la 11 ani de inchisoare după ce pe 27 iulie 2022 a înjunghiat două persoane pe o stradă din Oviedo.
Doi bărbați au fost înjunghiați de român în vara anului trecut în fața unui magazin din Oviedo. Prima victimă, în vârstă de 60 de ani a suferit, la acea vreme, două răni grave în zona pieptului și a avut nevoie de internare la terapie intensivă după agresiune. Cealaltă victimă, un bărbat de 30 de ani, a suferit plăgi la nivelul feței, pieptului si brațelor.

Românul nu își amintește ce a făcut

Românul, în vârstă de 46 de ani, a declarat că în ziua incidentelor a băut mult vin pe care l-a amestecat cu alte substanțe de care este dependent.
Potrivit declarațiilor martorilor, cei trei implicați în altercație consumau alcool pe stradă după care a început scandalul.
După ce și-a tăiat camarazii de pahar, inculpatul a fost imobilizat și arestat de polițiști. Martorii au chemat imediat o Ambulanță care i-a preluat pe cei doi răniți.

Procuratura cere o pedeapsă de 11 ani de închisoare

Procesul va avea loc pe 28 septembrie 2023 și procurorul de caz cere o pedeapsă de nouă ani de detenție pentru tentativa de omor asupra bărbatului de 60 de ani si încă doi ani pentru pentru vătămarea corporală celei de-a doua victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.