Un român a fost arestat în Italia pentru că a vrut să-și incendieze soția

0
522
FOTO: serghei_topor/Pixabay.com
FOTO: serghei_topor/Pixabay.com

Un român care s-a stabilit în Italia a fost ridicat de polițiști, după ce a încercat să-și incendieze soția. Acesta i-a stropit hainele cu alcool soției după o lungă ceartă.

Românul, în vârstă de 47 de ani este acum după gratii, iar anchetatorii au aflat că acesta nu este la primul gest de acest fel.

Scandalul dintre cei doi soți a avut loc în urmă cu două zile, la marginea orașului Florența, pe via del Pesciolino. Anchetatorii spun că bărbatul a încercat să îi dea foc femeii, timp în care striga la ea că vor muri împreună, relatează La Repubblica.

Femeia a reușit să fugă din casă și să alerteze pompierii, care au intervenit imediat și l-au oprit pe bărbat care s-a gândit să dea foc și locuinței în care stăteau, improvizată într-o fostă fabrică, o clădire dezafectată. La scurt timp după pompieri au venit și polițiștii.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, este originară din Kosovo, iar anchetatorii spun că în momentul în care au apărut pompierii, era într-o pijama impregnată cu alcool.

Tot ea le-a povestit polițiștilor că nu e prima dată când soțul o amenință că o omoară. Altădată acesta ar fi încercat să arunce în aer locuința în care trăiau folosindu-se de o butelie de gaz. De asemenea, au fost numeroase amenințările cu cuțitul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.