Romani celebri in lume: Inna

Romani celebri in lume: Inna este cel mai cunoscut nume al muzicii romanesti actuale, livrat peste hotare.

0
1657

Romani celebri in lume: Inna este cel mai cunoscut nume al muzicii romanesti actuale, livrat peste hotare. Cantareata in varsta de 30 de ani a reusit din 2009 si pana acum, impreuna cu echipa ei, sa construiasca unul din cele mai bune produse muzicale romanesti. Piesele ei s-au pozitionat pe primele locuri in topurile muzicale romanesti, dar si din strainatate, iar cantareata a strans milioane de oameni, din toate colturile lumii, la concertele ei.

Romani celebri in lume Inna sau Elena Alexandra Apostoleanu

S-a nascut la data de 16 octombrie 1986, in Mangalia, iar despre copilarie, Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele ei real, isi aduce aminte ca fredona inca de mica diverse cantece. La varsta de 8 ani a inceput sa frecventeze cursuri de canto. In tot acest timp, familia a sustinut-o in demersul ei artistic.
Viata ei s-a schimbat radical abia in anul 2007, atunci cand a inceput sa ii cunoasca pe baietii de la „Play&Win”, cei care au si lansa-o. Bunicul ei obisnuia sa o alinte „Inna”, motiv pentru care ea a decis ca acesta sa fie pseudonimul ei.

Romani celebri in lume: Inna, inceputul perioadei „Hot”

„Hot” a fost piesa care a cucerit scena muzicii dance din Romania anului 2007, dar si din strainatate. Melodia a urcat pe primul loc in clasamentele din Romania, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia.
Un an mai tarziu, in 2009, Inna a lansat alte patru piese: „Love”, „Deja Vu”, „Amazing” si „10 minutes”, toate acestea ocupand pozitii fruntase in clasamentele de specialitate din Europa.
Piesa Hot a fost nominalizata la categoria „Cea mai buna melodie internationala” in cadrul ceremoniei Premiilor Eska.
Tot in 2009, artista avea sa faca un alt pas important in cariera ei. Ea a semnat un contract cu casa de productie Ultra Records, una din cele mai importante case de inregistrari din America. Prin acest contract, compania se angaja sa promoveze materialele discografice ale cantaretei si pe teritoriul Statelor Unite.

Inna, cea mai bine platita cantareata din Romania si Europa de Est

In anul 2011, Inna a devenit cea mai bine platita cantareata din Romania si Europa de Est. A fost perioada in care cantareata si-a lansat cel de-al doilea album „I am the club rocker”, iar concertele ei s-au impanzit in toate colturile lumii.
Aparitiile ei in tara erau destul de limitate, din cauza concertelor de peste hotare. Artista a avut colaborari si cu nume importante ale scenei internationale, precum Daddy Yankee sau Pitbull.

In ciuda notoritetatii, Inna a ramas o persoana discreta in ceea ce priveste viata ei personala. Succesul ei a venit la pachet si cu o serie de critici cu privire la tinutele alese in concerte, cunostintele de limba engleza sau capacitatea de a canta live. Chiar si asa, cantareata originara din Mangalia a reusit sa treaca cu brio proba timpului si sa se mentina in topurile muzicale si la aproape 10 ani de la lansare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.