Cat este salariul la Kaufland in Germania

Angajatii Kaufland Romania au avut parte in anul 2017 de o marire salariala, insa castigurile raman in continuare mici, daca ar fi sa facem o comparatie cu cat este salariul la Kaufland in Germania

0
2003

Angajatii Kaufland Romania au avut parte in anul 2017 de o marire salariala, insa castigurile raman in continuare mici, daca ar fi sa facem o comparatie cu cat este salariul la Kaufland in Germania.
In 2017, Kaufland, unul din cei mai mari angajatori privati din Romania, anunta o marire a salariului minim brut al lucratorilor comerciali.
Astfel, salariul a ajuns in 2017 la suma de 2000 de lei, cu tichete de masa incluse. In functie de vechime, salariul acestora poate ajunge chiar si la suma de 3.800 de lei brut.

Cat este salariul la Kaufland in Germania

In Germania, tara de bastina a retailerului, aceiasi angajati pot castiga peste 1.500 de euro pe luna. Angajatii Kaufland castiga 10 euro pe luna, de 7-8 ori mai mult decat incaseaza un roman angajat Kaufland, potrivit zf.ro.
In ciuda diferentelor dintre salariile angajatilor romani si cat este salariul la Kaufland in Germania, retailerul german ramane una din cele mai bune companii de profil de pe piata din Romania.
Kaufland Romania este singura companie din industria de retail care a obtinut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top in Romania, printr-o certificare internationala acordata de organizatia independenta Top Employers Institute din Olanda, potrivit ziare.com.
De asemenea, incepand cu anul 2014, compania se regaseste in top „100 cei mai doriti angajatori” din Romania, potrivit studiului „European Graduate Barometer” realizat de institutul Trendence din Germania.
Compania ofera unul dintre cele mai atractive pachete de beneficii pentru angajatii din piata de retail.
Pe langa tichete de masa si asigurarea voluntara de sanatate, Kaufland ofera avantaje care sprijina angajatii sa realizeze un echilibru sanatos intre viata personala si cea profesionala.
Cateva exemple in aceasta directie sunt cursurile de yoga cu traineri personali dedicati exclusiv angajatilor Kaufland si copiii acestora sau antrenamentele de atletism si jogging pentru pasionatii care vor sa-si insuseasca o pregatire fizica si mentala, in vederea atingerii cu succes a obiectivelor propuse.

Retailerul ofera angajatilor sai mai multe zile de concediu de odihna anual, respectiv 22 de zile lucratoare, peste perioada minima legala de 21 de zile. Ele sunt suplimentate in functie de vechime si pot ajunge pana la 27 de zile pe an, cu aproape o saptamana mai mult decat prevede legislatia din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.