Case de vanzare in Spania – Cum merg preturile in cele mai importante oras

0
966

Case de vanzare in Spania – Fie ca vorbim de romanii care locuiesc in Spania si vor sa-si cumpere o casa in orasele importante ale tarii, fie ca vorbim doar de romanii de la noi din tara, toti sunt curiosi de cum sunt preturile pentru o casa in strainatate, intr-o tara din vestul Europei.

Pentru a ne face o idee, am selectat cate o casa disponibila spre vanzare din fiecare mare oras al Spaniei. Desigur, preturile pot oscila mult in functie de suprafata locuintei, dar si de terenul care o inconjoara, dar si in functie de pozitia mai centrala sau mai periferica.

Case de vanzare in Spania – Madrid

Primul oras spre care ne-am indreptat atentia a fost tocmai Madrid, capitala Spaniei. Am gasit disponibila o casa chiar in oras, cu o suprafata impresionanta de 83 m suprafata locuibila.

Casa are 4 camere, dintre care 3 sunt dormitoare, plus o baie. Incalzirea se face electric iar imobilul este dotat cu lift. Pretul casei din Madrid este de 190.000 de euro, o medie de 2.289 euro pe m2.

Puteti vedea mai multe poze si informatii AICI.

Case de vanzare in Spania – Barcelona

Urmatorul mare oras spre care ne-am indreptat atentia a fost desigur Barcelona, o locatie extrem de populara pentru turism, astfel ca si imobiliarele au o valoare ridicata.

Noi am gasit disponibila o casa la 200.000 de euro, chiar in oras, in Barcelona, cu 66m2 suprafata locuibila, 5 incaperi, bucatarie separata. Pretul se ridica la o medie de 3.028 euro pe metru patrat. Oferta completa si detaliile dar si pozele le gasiti AICI.

Case de vanzare in Spania – Valencia

Preturi ceva mai bune pentru imobiliare am gasit in zona Valenciei. Chiar in oras, cea mai ieftina casa disponibila gasita chiar acum pe site-urile de specialitate ajunge sa coste doar 65.000 de euro, mai ieftina decat un apartament in Bucuresti.

Mai mult, casa are balcon, baie, bucatarie, 3 dormitoare dintre care unul dublu, dar si living. Casa este renovata recent, gemuri noi, bine situata, la doar cativa metri de statie de autobuz, supermarket dar si mai multe scoli.

Toate detaliile si cateva fotografii cu casa gasiti AICI.

Case de vanzare in Spania – Sevilla

Urmatorul oras ca marime si importanta din Spania este Sevilla, asa ca ne-am indreptat si noi atentia catre ofertele imobiliare din aceasta zona si am gasit o casa impresionanta la 313.000 euro chiar in oras.

Casa cuprinde 146metri patrati locuibili, dar si teren de 85metri patrati. Casa are 11 incaperi dintre care 4 dormitoare. Este o investitie foarte buna pentru viitor, e situata aproape de centrul istoric al orasului.

Puteti vedea toate informatiile si fotografiile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.