Ce salarii sunt la Amazon. Suma are multe zerouri

0
1101

Daca te-ai intrebat vreodata ce salarii sunt la Amazon, ei bine iti putem spunem ca gigantul american plateste destul de bine si daca ajungi sa lucrezi pentru ei iti vei permite cu siguranta luxul de a avea mai multe vacante pe an.

Un calcul facut de firmele de peste Ocean, ne arata ca salariul mediu al angajatilor Amazon a fost in anul 2017 de sub 30.000 de dolari pe an. Ce-i drept, nivelul de salarizare este cu mult mai scazut decat in alte companii aflate pe nisa tech, insa nu este de neglijat.

Ce salarii sunt in Amazon

Amazon a facut recrutari si la Bucuresti, retailerul online a deschis un birou in care lucreaza cel putin 1.000 – 1.200 de angajati, spun surse din piata. Daca salariul mediu al unui anagajat Amazon din strainatate este de cateva mii bune de dolari pe luna, in Romania salariul unui anagajat Amazon porneste de la cateva sute de euro si poate ajunge pana la cateva mii de euro.

Ce salarii sunt la Amazon

Specializarile, postul pentru care aplici, experienta, recomandarile, dar si orasul in care vrei sa activezi sunt cateva dintre lucrurile care te pot ajuta sa-ti negociezi salariul pana la limita superioara. Si nu trebuie sa negam faptul ca un salariu de cateva mii de euro intra in categoria salariilor bune pe care un roman il poate castiga in tara.

Amazon este prezent pe piata locala din 2005. Compania spune ca a investit aproape 100 de milioane de euro in Romania de cand este prezenta. Amazon.com a fost lansat in iulie 1995.

Compania fondata de Jeff Bezos are peste 560.000 de angajati in toata lumea si ofera angajatilor sai posibilitatea de a lucra atat full-time cat si sezonier sau part-time. Jeff Bezos, directorul general al Amazon, a castigat in 2017 de 59 de ori mai mult decat un angajat obisnuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.