Ce salarii sunt la Auchan in Franta

Iata ce salarii sunt la Auchan in Franta pentru diferite pozitii in cadrul lantului de magazine francez. Un angajat care se ocupa cu organizarea marfii la raion sau un casier incaseaza aproximativ acelasi salariu.

0
3683

Iata ce salarii sunt la Auchan in Franta pentru diferite pozitii in cadrul lantului de magazine francez.
Un angajat care se ocupa cu organizarea marfii la raion sau un casier incaseaza aproximativ acelasi salariu.
Plata este la ora si porneste de la 10.44 euro, iar in zilele de duminica lucrate, remuneratia la ora creste la 15.66 euro.

Ce salarii sunt la Auchan in Franta

Pentru angajatii care au evoluat sau care vin direct angajati pe postul de sef de raion, venitul creste considerabil. Astfel, un coordonator de raion in cadrul lantului de magazine Auchan, incaseaza intr-un an de zile, aproximativ 40.000 de euro, potrivit statisticilor oferite de glassdoor.com.

Auchan in Romania

Daca ati aflat ce salarii sunt la Auchan in Franta, insa nu doriti sa munciti departe de casa, iata cat puteti castiga in tara daca va angajati la Auchan.
„Anul trecut am majorat salariile in companie cu 25%. Un angajat incepe cu un salariu de 1.300 de lei brut, iar dupa perioada de proba ajunge la 1.400 de lei pentru ca dupa un an sa ii majoram salariul la 1.500 de lei“, spun oficialii Auchan, citati de Business Magazin.
In februarie 2017, un casier cu doi ani experienta, angajat full time in Bucuresti, avea un salariu net de 1100 de lei. De cealalta parte, un responsabil de achizitii angajat full time in Ilfov, cu experienta de doi ani, anunta pe undelucram.ro ca salariul sau lunar net este de 3200 de lei, potrivit greatnews.ro

In general, angajatii Auchan au apreciat stabilitatea jobului si faptul ca salariul a venit mereu la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.