Ce salarii sunt in Tara Galilor. Cat castiga o bona

0
1419
Ce salarii sunt in Tara Galilor

Vrei sa stii ce salarii sunt in Tara Galilor inainte sa-ti alegi domeniul in care o sa activezi acolo? Nimic mai simplu. Iti punem la dispozitie informatii despre job-urile disponibile in acest moment pe piata muncii.

Daca de exemplu esti interesata de un job de bona in Tara Galilor trebuie sa stii ca salariul este unul atractiv, in jur de £600/luna. Trebuie sa fii o persoana iubitoare si afectuoasa. Parintii sunt atenti si la experienta in lucrul cu copiii, cat si la cursurile pe care le-a absolvit posibila ingrijitoare a copilului lor. Asa ca ai grija, la interviu sa fii extrem de sincera.

Ce salarii sunt in Tara Galilor

Ce salarii sunt in Tara Galilor

Pentru un angajat intr-un depozit de procesat fructe de mare, pentru jumulit, pregatit si impachetat curcani, pentru plantat legume, fructe, pomi, salarizarea este de 7.20 lire pe ora pentru persoane de peste 25 de ani si 6,95 lire pe ora pentru persoane cu varsta de pana in 25 de ani. In unele anunturi de angajare de acest tip se specifica si faptul ca ai parte de o cazare asigurata de angajator contracost. De regula, costul ei este undeva intre 42 – 60 de lire.

Cerintele unui astfel de job:

Pentru aceste locuri de munca se necesita masina personala pentru a va putea deplasa de la locul de munca la cazare. Experienta anterioara nu este necesara, insa reprezinta un avantaj. Se cere ca potentialul angajat sa cunoasca limba engleza la un nivel minim, iar persoanele trebuie sa fie rezistente la munca fizica, sa aiba indemanare si rapiditate. Salariul minim brut pe ora e £7.5, adica £300 pe saptamana. Un salariu net mediu care ofera o viata decenta este minim £1700-£2000 in zonele mai ieftine. Medicii, stomatologii, IT-istii castiga de la £2000 in sus.
Salariul este intotdeauna oferit brut. Se poate calcula exact net-ul folosind thesalarycalculator.co.uk. Atentie la contractele de tip „zero hour” unde angajatorul nu este obligat sa ofere un numar minim de ore platite.

Site-uri de job-uri

 Sunt nenumarate site-uri si agentii cu ajutorul carora poti sa-ti gasesti de munca asa ca nu ezita sa le accesezi, iar un site romanesc unde gasesti job-uri din strainatate, aici. Acestea sunt doar cateva dintre cele pe care oamenii le folosesc cu precadere: reed.co.uk, totaljobs.com, monster.co.uk, indeed.co.uk. Mult succes iti dorim!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.