Ce salarii sunt la JYSK in Danemarca

Iata ce salarii sunt la JYSK in Danemarca, una din companiile aflate in plina ascensiune in momentul de fata, pe piata internationala

0
2238

Iata ce salarii sunt la JYSK in Danemarca, una din companiile aflate in plina ascensiune in momentul de fata, pe piata internationala.
JYSK este unul din cei mai mari retaileri de mobilieri si decoratiuni interioare, iar primul magazin a fost deschis in Danemarca.

Ce salarii sunt la JYSK in Danemarca

Pentru romanii aflati in Danemarca si care sunt interesati de o oferta de munca, iata ce salarii sunt la JYSK in Danemarca.
Potrivit portalului glassdoor.com, un angajat responsabil cu organizarea marfii in depozite si rafturi poate castiga intre 266.000 – 287.000 de coroane.
Compania danexza JYSK este recunoscuta la nivel international pentru seriozitate cu care isi trateaza angajatii si mediul de lucru placut de la locul de munca.

JYSK in Romania

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 35 magazine deschise in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Piatra Neamt, Hunedoara.
Conform unui chestionar realizat la inceputul anului in randul angajatilor JYSK din toate tarile in care activeaza compania daneza, pe o scala de la 1 la 100 privind nivelul de satisfactie a angajatilor JYSK, angajatii romani au realizat un scor mediu de 88. Acest scor este cu 10 puncte mai mare fata de un studiu similar realizat in anul 2014. De asemenea, conform acestui chestionar, angajatii JYSK din Romania au cel mai ridicat nivel de satisfactie din grupul JYSK. Compania are aproape 500 de angajati in Romania si 20.000 la nivel global, potrivit economica.net.
Mai mult, compania JYSK isi selecteaza noii angajati prin metode cu totul diferite. Candidatii care vor sa fie chemati la un interviu, trebuie sa trimita pe site-ul companiei o fotografie cu ei zambind, in loc de un CV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.