Cel mai scurt drum pana in Paris. Cum ajungi cel mai repede cu masina din Bucuresti la Paris

Cel mai scurt drum pana in Paris. Cum ajungi cel mai repede cu masina din Bucuresti la Paris. Iata unul din traseele ideale pentru aceasta ruta, preferata de multi soferi.

0
6677

Cei care isi doresc sa traverseze Europa pana la Paris, este bine de stiut ca trebuie sa va inhamati cu multa odihna si rabdare pentru cei 2100 de km pe care umeaza sa ii parcurgeti pe ruta Bucuresti – Paris.

In total, vor fi aproximativ 30 de ore pe care le veti petrece la volanul masinii. In acest timp, pe langa Romania, veti parcurge alte patru tari: Ungaria, Austria, Germania si Franta.

Cel mai scurt drum pana in Paris. Cum ajungi cel mai repede cu masina din Bucuresti la Paris: Harta traseului

Iata unul din traseele ideale pentru aceasta ruta, preferata de multi soferi, cu destinatia Paris, Franta.

RO: Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Deva – Arad – Nadlac (612 km)
HU: Mako – Szeged M5 – Budapesta M0 – Budapesta M1 – Granita Austia A4 (393 km)
AU: Viena A 21 – Auto Vest A1 – Linz A8 – Granita Germania 3 (338 km)
DE: 3 – Mannheim 61 – 6 – Granita Franta A320 (588 km)
FR: A320 – Paris centura – A11 – A81 – N157 – Rennes centura N136 – N12 – Lamballe (789 km)

Cel mai scurt drum pana in Paris. Cum ajungi cel mai repede cu masina din Bucuresti la Paris: Popasuri

Chiar si cel mai scurt drum pana in Paris, cu plecarea din Bucuresti, va fi unul obositor pentru orice sofer. Recomandarea noastra este sa faceti o oprire fie in Arad, inainte sa iesiti din Vama, fie la Budapesta.

A doua oprire o puteti face in Austria, aici unde gasiti mai multe orasele cu preturi decente la cazare si care merita si vizitate: Sazburg, Hallstadt, Wurtzburg.

Cel mai scurt drum pana in Paris. Cum ajungi cel mai repede cu masina din Bucuresti la Paris: Ce trebuie sa stiti cand plecati la drum

  • Taxa de drum pentru Ungaria o puteti achita la o orice benzinarie Mol din tara, iar pe cea valabila pentru Austria o puteti plati la ultima benzinaria Mol din Ungaria sau la prima benzinarie Shell din Austria.
  • In Franta, toti conducatorii auto sunt obligati de lege sa aiba asupra lor si un etilotest (pe langa vesta, trusa medicala, stingator). In acest sens, pentru a respecta codul rutier, soferii trebuie: „Sa posede un etilotest nefolosit, disponibil imediat si conform normei NF X 20 702 pentru etilotestele chimice si NF X 20 704 pentru etilotestele electronice”. Etilotestele care sunt conforme acestor norme franceze nu sunt fabricate si comercializate doar in Franta. Lista intreprinderilor titulare marcii NF pentru etiloteste este disponibila pe site-ul internet al laboratorului national de metrologie si teste (LNE) – lne.eu.
  • Soferii care circula in Franta trebuie sa respecte nivelul maxim autorizat de alcool in sange, si anume 0,25g/l de sange. Revine soferului care circula in Franta sarcina de a se asigura ca etilotestul pe care-l poseda este bine calibrat cu acest nivel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.