Cel mai scurt drum pana in Viena. Cum ajungi cel mai repede cu masina de la Bucuresti la Viena

Cel mai scurt drum pana in Viena. Cum ajungi cel mai repede cu masina de la Bucuresti la Viena, daca sa nu iti doresti sa zbori cu avionul.

0
7524

Daca te pregatesti sa pleci in vacanta in Austria, iar zborul cu avionul nu te incanta, drumul pana la Viena poate fi unul destul de accesibil, daca alegi ruta potrivita. Cel mai scurt drum pana Bucuresti – Viena dureaza aproximativ 12 ore, cu masina, daca iti calculezi bine popasurile pe care le faci pe traseu.

Cel mai scurt drum pana in Viena. Cum ajungi cel mai repede cu masina de la Bucuresti la Viena

Cel mai scurt drum pana in Viena cu plecarea din Bucuresti se face pe la Vama Nadlac, judetul Arad, iar din acest motiv, aproximativ 7,5 ore le veti parcurge doar pana la iesirea din tara.

In total, cu masina personala veti parcurge putin peste 1000 de km in cel mai scurt drum pana la Viena.

Cel mai scurt drum pana in Viena. Cum ajungi cel mai repede cu masina de la Bucuresti la Viena: Harta traseului Bucuresti- Vama Nadlac

Bucuresti – Autostrasa A1 – Pitesti Sud – Ramnicu Valcea – Autostrada A1 Sibiu Deva – Arad – Vama Nadlac

Pentru a ajunge cat mai repede in Viena, iata cateva sfaturi de care ar trebui sa tineti cont in timp ce parcurgeti acest drum

  • In comuna valceana Tutulesti este in permanenta RADAR. Daca nu vreti sa fiti opriti pe dreapta, incercati sa ajustati viteza cu care conduceti si sa nu depasiti 70 km/h.
  • Cand sositi in Arad, pentru a evita traficul ingreunat de tiruri, nu urmati indicativele din oras care va directioneaza spre vama. In schimb, cand ajungeti in centrul orasului Arad, faceti dreapta la semafor, iar apoi stanga pe langa benzinaria Petrom, inainte de a traversa podul care va duce spre Oradea.

Cel mai scurt drum pana in Viena. Cum ajungi cel mai repede cu masina de la Bucuresti la Viena: Harta traseului Budapesta  – Austria

Odata ce ati iesit din tara mai aveti inca 150 de km pana la Viena, dupa cum urmeaza:

  • Conduceti pe autostrada ungureasca M43 de la Nadlac spre Budapesta
  • Treceti de Budapesta si continuati pe M1 pana la granita cu Austria
  • Intrati pe autostrada austriaca A4 pana la Viena

Cel mai scurt drum pana in Viena. Cum ajungi cel mai repede cu masina de la Bucuresti la Viena: Ce trebuie sa stiti dupa ce treceti de Vama Nadlac

Taxa de drum pentru Ungaria o puteti achita la o orice benzinarie Mol din tara, iar pe cea valabila pentru Austria o puteti plati la ultima benzinaria Mol din Ungaria sau la prima benzinarie Shell din Austria.

Daca trebuie sa ajungeti la o anumita ora la destinatie, nu uitati ca odata cu trecerea vamii se trece si pe alt fus orar, astfel incat, ceasul se da cu ora in urma, ceea ce va ajuta sa mai castigati timp.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.