Marea Britanie. Român arestat pentru că și-a apărat kebab-ul cu pumnii

0
544
FOTO: FreeToUseSounds/Pixabay.com/Pixabay.com
FOTO: FreeToUseSounds/Pixabay.com/Pixabay.com

Un român stabilit în Marea Britanie a fost condamnat după o bătaie pentru un kebab. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, părăsise Marea Britanie și a fost găsit la o fermă de porci din Danemarca.

Acesta locuia în orașul englez Tewkesbury în momentul în care a comis fapta. Anul trecut, în aprilie, a fost găsit vinovat în instanță și condamnat pentru că i-a rupt mandibula unui alt bărbat.

La începutul anului trecut, românul se afla la un fast food din Cheltenham. Acesta și-ar fi lăsat kebab-ul pe tejghea și a ieșit să cheme un taxi. Un alt bărbat i-a luat kebab-ul și a plecat. Românul a reușit să-l prindă din urmă și apoi s-a iscat un scandal cu îmbrânceli.

Potrivit unor martori, românul i-a tras un pumn bărbatului care i-a luat kebab-ul și i-a rupt falca. Victima a mers a doua zi la spital, unde i s-au montat niște șuruburi. După intervenția medicală, bărbatul agresat a anunțat și Poliția.

Potrivit BBC, judecătorul care l-a condamnat s-a arătat deranjat de faptul că românul a ignorat cauțiunea și a plecat din Regat. Însă, în motivare, magistratul a spus că acesta nu a vrut să-l agreseze atât de violent pe cel care îi luase kebab-ul.

Românul a fost condamnat la o pedeapsă de un an și patru luni cu suspendare timp de un an. Însă trebuie să presteze 180 de ore în folosul comunității și să-i achite victimei sale daune în valoare de 1.000 de lire sterline.

FOTO: FreeToUseSounds/Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.