Cele mai bune cafenele din Londra

Londra, unul din cele mai vizitate orase de pe batranul continent, ofera multe obiective turistice, dar si locuri de petrecut timpul cu prietenii, cum ar fi cele mai bune cafenele din Londra.

0
2008

Londra, unul din cele mai vizitate orase de pe batranul continent, ofera multe obiective turistice, dar si locuri de petrecut timpul cu prietenii, cum ar fi cele mai bune cafenele din Londra.
Desi vremea nu este mereu prietenoasa in capitala Marii Britanii, iata un top cu cele mai bune cafenele din Londra, ideale pentru iesirile in oras cu prietenii.

Cele mai bune cafenele din Londra: Monmouth Coffee

Adresa: The Borough Market

Program: Luni – sambata, 7.30 am – 6pm

Locatia se poate lauda ca ofera cea mai buna cafenea din oras, conform standardelor stabilite de englezi. Aici, cafeaua este pregatita doar cu produse bio (lapte din Jersey, zahar din Costa Rica, smantana proaspata din Sally Clarke, cele mai bune sortimente de cafea din Africa, America Centrala, America de Sud)
Alaturi de cafea poti servi si produse de patiserie, iar preturile nu sunt deloc exagerate – un espresso nu depaseste suma de 2 lire.

Cele mai bune cafenele din Londra: Nude Espresso

Adresa: 19 Soho Square

Program: luni-vineri, 7.30 am – 5 pm; sambata-duminica, 10 am-6 pm

Dupa cum ar putea indica si numele, cafeneaua se afla situata in controversatul cartier Soho. Insa nu acest lucru o recomanda turistilor, ci cafeaua plina de aroma si boabele care sunt selectate manual.
Preturile la cafele, espresso si ciocolata calda variaza intre 1,50 si 2,50 lire.

Cele mai bune cafenele din Londra. Indie coffee

Adresa: 50 Church Street

Program: marti-joi: 8am-3pm

Indie Coffee poate fi considerata mai degraba o „cafenea ambulanta”. Unul din cele mai populare locuri de servit cafeaua nu este de data aceasta un local, ci mai degraba o tejghea pe roti.
Povestea Indie Coffee este una cu istorie. Proprietarul Peter Duggam se foloseste de prajitorul bunicului sau pentru a crea aroma perfecta a cafelei, la preturi foarte mici.
Turistii si londonezii fac coada mereu in fata tejghelei Indie Coffee, pentru a-si savura apoi cafeaua, la plimbare, pe strazile Londrei, sau in drum spre locul de munca.

sursa: foodstory

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.