Cele mai frumoase lacuri din Anglia

Cand vine vorba de turismul in Anglia, metropola Londra castiga teren in fata peisajelor rurale. Cu toate astea, peisajele locale sunt caracterizate printr-o diversitate neobisnuita, iar cele mai frumoase lacuri din Anglia ofera un peisaj paradisiac.

0
3103

Cand vine vorba de turismul in Anglia, metropola Londra castiga teren in fata peisajelor rurale. Cu toate astea, peisajele locale sunt caracterizate printr-o diversitate neobisnuita, iar cele mai frumoase lacuri din Anglia ofera un peisaj paradisiac.
Daca vrei o escapada departe de agitatia de oras, iata un top cu cele mai frumoase lacuri din Anglia si imprejurimile lor.

Cele mai frumoase lacuri din Anglia. Lake District sau „Tara Lacurilor”

Este una din cele mai spectaculoase regiuni din Anglia. Lake District este un parc national situat in Cumbria, nord-vestul Angliei, in imediata apropiere cu Scotia.
Zona este extrem de frumoasa, in special in zilele de toamna. Cei mai inalti munti din Anglia – The Cumbrian Mountains pot fi admirati aici, iar acestia sunt inconjurati de numeroase lacuri.
Pe versantii muntilor se afla cascade, iar in regiune de vale se afla mici orase pitoresti si vechi relicve ale triburilor care au trait aici cu multi ani in urma.

Cele mai frumoase lacuri din Anglia. Lacul Serpentine din Londra

Lacul Serpentine (Serpentine Lake) este un lac de agrement de 11 ha, situat in Hyde Park. Lacul a fost creat in anul 1730, iar in prezent denumirea lui face referire doar la jumatatea de est a lacului.
Lacul are o adancime de 12 m si este marginite de terase si restaurante, locuri perfecte pentru o duminica relaxanta in familie si cu priveliste catre lac.

Cele mai frumoase lacuri din Anglia. Lacul Windermere, un altfel de Loch Ness

Daca Scotia este cunoscuta pentru legenda monstrului din lacul Loch Ness, Anglia nu face nici ea exceptie.
De cativa ani, misterul a inceput sa se invarta in jurul lacului Windermere, despre care multi oameni au spus ca ar fi vazut o creatura misterioasa, lunga si cocosata, in apele lacului.
In ultimii 5 ani, interesul turistilor pentru acest lac a crescut, gratie relatarilor si chiar si a fotografiilor facute de unii trecatori, care sustin ca au intalnit misterioasa creatura.

Cele mai frumoase lacuri din Anglia. Dozmary Pool si legenda regelui Arthur

Desi nu este unul din cele mai mari lacuri din Anglia, frumusetea si legendele din jurul lui contribuie la unicitatea locului.
Situat in regiunea Cornwall, Dozmary Pool este considerat locul in care Doamna Lacului si-a facut aparitia si totodata locul in care Regele Arthur si-ar fi primit sabia, celebra „Excalibur”.
Pentru pasionatii de aventura si drumetii, zonele invecinate ofera din plin astfel de peisaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.