Cat costa autocarul din Romania in Danemarca

Pentru romanii care vor sa ajunga in Danemarca, exista mai multe firme romanesti care transporta romanii la preturi avantajoase. Iata cat costa autocarul din Romania in Danemarca.

0
1163

Pentru romanii care vor sa ajunga in Danemarca, exista mai multe firme romanesti care transporta romanii la preturi avantajoase. Plecarea se face din mai multe orase ale tarii, iar cel mai iefti bilet pentru o calatorie incepe de la 130 de euro.

Cat costa autocarul din Romania in Danemarca

Pretul biletelor variaza pentru fiecare calator in parte. Astfel, daca cel mai ieftin bilet costa 130 de euro, beneficiati de reducere daca achizitionati un bilet dus-intors (200 de euro, in total) si care are o valabilitate de 1-3 luni.
Pensionarii de peste 60 de ani au o reducere de 10 euro la biletul normal, iar pretul unui bilet pentru minorii intre 8 si 12 ani costa 80 de euro.
Pretul biletului include taxele de calatorie, tranzitarea cu feribotul in Germania si doua bagaje de dimensiuni normale (geamantan-maxim 30 kg si o geanta de voiaj-maxim 25 kg + un bagaj de mana de maxim 5 kg).
Mai multe detalii AICI.

Cat costa autocarul din Romania in Danemarca

O alta firma de transport romaneasca ofera si alte servicii pasagerilor, cum ar fi, transportul pana la adresa exacta din Danemarca, in oricare din orasele daneze Abenra, Kolding, Esbjerg, Svendborg, Odense, Vejle, Horsens, Herning, Aarhus, Randers.
Pretul unui bilet este de 150 de euro, indiferent de destinatia finala aleasa de pasager.
In pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita de 40 kg care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al microbuzului , precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul microbuzului.
Nu pot fi trimise alcool, tigari, armament, substante halucinogene, substante chimice si alte materiale interzise de legile internationale.

Mai multe detalii AICI. 

Durata si traseul calatoriei

Dupa ce ati aflat cat costa autocarul din Romania in Danemarca, este bine sa va informati cu privire la traseul pe care il veti parcurge, dar si timpul petrecut in autocar.
Firmele de transport au plecarea la primele ore ale diminetii (04.00 -05.00) si promit sa ajunga a doua zi, la orele pranzului, in Danemarca. Pasagerii vor petrecere, astfel, aproximativ 30 de ore in autocar.
In general, una din rutele preferate de soferi este pe la iesirea din Oradea – Vama Bors – Ungaria – Austria – Germania – traversare cu feribotul – Danemarca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.