Ce poti sa faci intr-o vacanta in Dubai. Locatie minune

0
814
ce poti sa faci intr-o vacanta in dubai

Daca te intrebi ce poti sa faci intr-o vacanta in Dubai sa stii ca o sa ai nevoie de un pergament, caci ai o multitudine de lucruri interesante la dispozitie pe care sa le incerci.

Ce poti sa faci intr-o vacanta in Dubai. Să urci în Burj Khalifa- At the Top

Este un “must do” odată ajuns în Dubai. De ce? Pentru că este încă cea mai înaltă clădire din lume construită vreodată de om. A fost construită în 5 ani, are o înălţime de 828 metri şi 163 etaje.

Urcarea în Burj Khalifa se face din Dubai Mall. Se urcă în grupuri şi durează cam jumătate de oră să ajungi la liftul care într-un minut ajunge la etajul 124, la punctul de observaţie.

Fă plajă lângă Burj al Arab

Burj al Arab este fără îndoială simbolul Dubaiului. Cel puțin, primul dintre ele! La hotelul de 7 stele poți ateriza cu elicopterul pe acoperiș, unde se află și terenul de tenis de la cea mai mare înălțime din lume. Se mai adaugă pe listă un restaurant cu acvarii imense și camere de peste $2000 pe noapte. Plus o arhitectură spectaculoasă, datorită căreia a devenit poate cel mai renumit hotel din lume!

Ce poti sa faci intr-o vacanta in Dubai. Vizitează cea mai mare grădină de flori din lume

Cea mai mare grădină de flori din lume se află în mijlocul deșertului? Desigur, doar am stabilit deja că Dubai este despre proiecte îndrăznețe. Imposibile, aș putea spune! Pentru Miracle Garden s-au plantat peste 100 de milioane de bulbi ce au creat un labirint de flori aranjate în diverse forme, care mai de care mai spectaculoase.

Să te plimbi prin Dubai Mall şi să vezi spectacolul fântânii dansatoare

Pentru că ai vizitat Burj Khalifa, următoarea ta oprire trebuie să fie la fântâna dansatoare. O găseşti la ieşirea din Dubai Mall, în grădina interioară. Zilnic după orele 18:00 şi până la miezul nopţii, timp de 15 minute te poţi bucura de imaginea oferită de fântâna, care într-o coregrafie perfectă se înalţă pe muzică, realizând un adevărat spectacol.

Să vezi Souk-urile din Deira

Cu toate că în Dubai sunt o mulţime de mall-uri din care să alegi să îţi faci cumpărăturile, o alternativă locală a lor o reprezintă souk-urile. O plimbare prin cea mai renumită piaţa, cea de aur reprezintă o experienţă unică. Oriunde te uiti, vezi numai vitrine pline de bijuterii din aur, care mai de care mai mari şi mai strălucitoare.

Ce poti sa faci intr-o vacanta in Dubai. Să ajungi la Atlantis the Palm

Situat pe Palm Jumeirah, Atlantis este un resort de lux, emblematic pentru Dubai. Cchiar dacă nu stai la hotel, poţi merge să vizitezi acvariul imens cu animale marine unde se fac scufundări. Dacă alegi să nu intri, poţi rămâne cu amintiri plăcute făcându-i câteva poze din afară.

Să experimentezi Desert safari – Excursia în deşert

Este un alt “must do” în Dubai. Este o excursie ce se face după-masa. Vei fi luat de la hotel cu o maşină 4X4 şi împreună cu alte maşini, veţi pleca în grup. La intrarea în deşert se face o mică oprire pentru a pregăti cauciucurile pentru dunele de nisip, moment prielnic pentru o şedintă foto printre dune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.