Cele mai frumoase plaje din Franta

Cand spui Franta, multi se gandesc la Paris, turnul Eiffel, aglomeratia turistica din fata muzeului Louvru si catedrala Notre Damme. Insa Franta se poate lauda si cu cele mai frumoase plaje din Europa, ideale de vizitat macar o data in viata.

0
2929

Cand spui Franta, multi se gandesc la Paris, turnul Eiffel, aglomeratia turistica din fata muzeului Luvru si Catedrala Notre-Damme. Insa Franta se poate lauda si cu cele mai frumoase plaje din Europa, ideale de vizitat macar o data in viata.

Iata recomandarile noastre pentru cele mai frumoase plaje din Franta:

  1. Plaja Cassis, partea salbatica a Coastei de Azur

Pozitionata intre Cassis si Marseille, locatia este perfecta daca vrei sa te relaxez admirand privelistea si mai putin pentru inot. Plimabarile cu caiacul sunt extrem de populare in aceasta zona. Plaja este inconjurata de stanci inalte si te va face sa te simti departe de orice fel de civilizatie.

2. Plajele Prado, Marseille

Potrivit traveler.com, este locul ideal daca iti doresti un city break in Marseille si vrei sa te rasfeti o zi la plaja. Accesul spre plaja se face cu usurinta din centrul orasului si este o locatie ideala pentru familiile cu copii.

3.Côte Sauvage, Poitou-Charentes

Côte Sauvage este cu siguranta una din cele mai frumoase plaje din Franta. Ferita de turisti, plaja este inconjurata de o padure densa de pini, iar portiunea de 29 de kilometri de nisip alb este accesibila doar printr-o excursie peste dune.

4. Plaja Deauville, Normandia

Coco Chanel a fost cea care a adus faima in jurul oraselului Deauville, dupa ce si-a deschis primul magazin de imbracaminte aici, in anul 1913. Daca iti doresti dupa orele petrecute la plaja sa te plimbi pe strazile inguste ale orasului si sa faci cumparaturi in buticurile numeroase de pe faleza, ai ajuns unde trebuie.

5. Plaja Paloma, Riviera Franceza

Nu puteam vorbi de cele mai frumoase plaje din Franta fara sa aducem in discutie si celebra Riviera Franceza. Locatia este ideala daca iti doresti sa „vanezi” celebritati, fiind locul preferat de numeroase staruri de la Hollywood.
Desigur, nu trebuie sa fii milionar pentru a ajunge aici. Plaja Paloma este impartita in doua, iar jumatate din plaja este publica si se adreseaza oamenilor cu venituri ceva mai modeste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.