Doi români și-au pierdut viața în urma unor accidente

0
552
FOTO: THRSTN92/Pixabay.com
FOTO: THRSTN92/Pixabay.com

Un bărbat a murit în această dimineață, după ce a fost lovit de un tren care circula pe ruta Sestri Levante-Ventimiglia. Tragedia a avut loc la ora 9:12, între stațiile Alassio și Albenga, în provincia Savona.

Jurnaliștii publicației La Stampa spun că bărbatul era de cetățenie română, avea 49 de ani, iar anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii. Lângă trupul său au fost găsite o borsetă în care se aflau documentele sale de identitate și un telefon.

Un alt român, în vârstă de 23 de ani, și-a pierdut viața în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, într-un accident grav de mașină la San Damiano d`Asti, în Piemonte. Anchetatorii au descoperit că mașina era condusă de un alt român, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit La Stampa, tânărul Dorel Breabăn era într-un autoturism Alfa Romeo 159 împreună cu alți doi pasageri. Probabil din cauza condițiilor meteorologice, șoferul a pierdut controlul automobilului, a derapat și s-a rostogolit de mai multe ori pe câmp.

Imediat, în locul accidentului au intervenit o echipă de salvatori care a extras răniții. Șoferul, tot un român, rezident în Priocca, era băut în momentul accidentului și a fost arestat.

Sâmbătă seară, pe via Reiss Ramoli din Torino, un român în vârstă de 37 de ani a fost lovit de o mașină a cărui șofer fugit de la fața locului. Potrivit Torino Oggi, autoturismul implicat a intrat pe via Romoli de pe via Stampini și se îndrepta spre corso Vercelli. Acum, polițiștii caută martori și să-l indetifice pe autorul accidentului, care și-a continuat drumul fără să se oprească.

Românul a fost transportat în stare gravă la Spitalul San Giovanni Bosco din Torino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.